Nederland en Europa op weg naar Faillissement!

VLAGBANKROET

Nederland staat er weer beter voor“, betogen onze politici. Maar de financiële rekenmeesters in Den Haag maken een boekhoudkundige fout. Nederland wordt op de been gehouden door miljoenen mensen die kosteloos werk verrichten, werk dat niet aan de rechterzijde van de balans verschijnt. Hoe staat ons land er voor wanneer de cijfers langs de meetlat van een bv worden gelegd?

Het is om kriegelig van te worden: we zitten nu op zo’n 750.000 werklozen oftewel 8,5 procent van de beroepsbevolking. Bekende bedrijven als Halfords en Mexx worden failliet verklaard, met vele werklozen tot gevolg. De ene na de andere bank laat weten afscheid te nemen van nog eens enkele duizenden werknemers. KPN kondigt alweer een afslankingsoperatie aan. En de politici? Zij houden stug vol dat de crisis voorbij is. Waarom? Omdat u op achttien maart 2015 naar de stembus moet voor de provinciale statenverkiezingen. Wie alert is, weet dat het pover gesteld is met de financiële gezondheid van ons land.

Natuurlijk: een land kan niet echt failliet gaan. Maar als je een koele cijferaar op onze statistieken zou loslaten, laten we zeggen een private equity aasgier die een vijandig bod op de bv Nederland overweegt, tot welke conclusie zou hij dan komen? Ten eerste zou hij vaststellen dat Nederland Inc. onder een torenhoge schuldenlast zucht. Ten tweede zou hij bijkans worden bedolven onder uit allerlei kasten tuimelende lijken. Tot zijn verbazing zou hij concluderen dat Nederland overeind wordt gehouden door vrijwilligers die eigenlijk normaal betaald zouden moeten krijgen.

Tsunami van faillissementen
Als vrijwilligers besluiten het bijltje erbij neer te gooien, zouden de faillissementscijfers alle records breken. In plaats van de 10.000 faillissementen en 14.000 schuldsaneringen die we nu jaarlijks noteren, zou er een tsunami van faillissementen over ons heen spoelen. Een reusachtige golf die heel het land in de ellende onderdompelt. De private equity aasgier zou al naar een paar uur de boeken sluiten en terug naar New York vliegen. Tegen zijn baas zou hij zeggen dat Nederland niet overnamewaardig is. Werklozen zitten er thuis met een bijstandsuitkering en een somber toekomstperspectief. Het werk wordt gedaan door vrijwilligers.

http://www.faillissementsdossier.nl/nieuws/11394/als-nederland-een-bedrijf-was-zouden-we-al-lang-failliet-zijn.aspx

Om te voorspellen wat ons te wachten staat als we op de huidige wijze doorgaan hoef je geen Nostradamus te zijn. Wij en Europa zijn hard op weg naar een compleet faillissement. Failliet wat het bestuur betreft en failliet qua samenleving en economie. We zullen het vast nog wel een tijdje kunnen rekken. Het is net zo iets als met een open beenbreuk op een stok voortstrompelen, terwijl de levenskracht met elke bloeddruppel verder weglekt, bacteriën en virussen zich te goed doen aan al dat lekkers. Doorgaan of radicaal ingrijpen door een amputatie aan te durven? U mag het zeggen.

https://biflatie.nl/artikelen/politiek/nederland-en-europa-op-weg-naar-faillissement/

Wat hierbij angstvallig onder het tapijt wordt geschoven is de nóg grotere tsunami van immigranten, die ons land in rap tempo naar de afgrond zal slepen en waarvoor wij allen, dankzij de EU, de financiers en de ‘onbetaalde’ vrijwilligers zijn…

Onze enige Redding: zo snel mogelijk uit de EU en weg met deze Eurofiele regering.  Dus denk goed na op wie u 18 maart stemt!