ISIS GEBOMBARDEERD DOOR EEN VROUW!!!

bombbabe

Arabische straaljager-babe bombardeert IS
Mariam Al Mansouri is trending op sociale media. Zij is op weg hét gezicht te worden van de acties tegen de Islamitische extremisten. De 35-jarige vrouw uit Abu Dhabi leidde deze week de luchtaanvallen van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) tegen de Islamitische Staat (IS) in het noorden van Syrië.

Nadat de Amerikaanse zender Fox News en ook de VAE-ambassadeur in de Verenigde Staten hadden bevestigd dat het een vrouw was die het eskadron F-16’s van de VAE aanvoerde, werd de foto van Al Mansouri veelvuldig gedeeld op Twitter, vergezeld van lofbetuigingen.

De VAE is een van de vijf Arabische staten – naast Jordanië, Qatar, Bahrein en Saudi-Arabië – die deze week deelnamen aan de door de Verenigde Staten geleidde luchtaanvallen tegen IS in Syrië.
Majoor Mariam Al Mansouri werd in 2008 de eerste vrouw in de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten.

In een interview met het tijdschrift Deraa Al Watan in juni zei Al Mansouri dat het een tienerdroom van haar was om gevechtspilote te worden. Ze moest echter wachten tot de VAE in 2007 vrouwen in het leger toeliet. Al Mansouri schreef zich toen meteen in aan de militaire academie.
De familie van El-Mansouri is overigens minder blij met alle aandacht. Zo namen haar ouders afstand van hun dochter en haar acties. Ze spreken in een verklaring juist hun steun uit voor de rebellen.

She is a hero!!!!