ISLAMITISCHE WEDUWEN KRIJGEN MEGA UITKERING UIT NEDERLAND

weduweDonderdag bepaalde de rechtbank in Amsterdam dat de verlaging van uitkeringen (‘woonlandsbeginsel’) die naar Marokko en Turkije worden overgemaakt in strijd is met internationale verdragen.

Het bedrag van een Anw uitkering voor een Nederlandse weduwe ligt gemiddeld rond de 783 euro (ongeveer de helft dus!) per maand!

Een Marokkaans, ongeschoolde kopvod vertelde gisteren trots dat zij maar liefst 1400 euro per maand (wezentoelage erbij??) overgemaakt krijgt vanuit Nederland.

Een minimum maandloon in Marokko ligt rond de 180 euro! Dus U kunt nagaan hoe royaal deze ongeschoolde nietsnutten kunnen leven in de bergen van Marokko, met een uitkering van maar liefst 1400 euro per maand. In Marokko wordt voor gemiddeld 300 euro per maand een compleet gezin onderhouden. Deze Marokkaanse weduwen zijn dus dankzij een Nederlandse uitkering in één klap ‘miljonair’ geworden.

De vraag is nu, wat bezielde deze rechter om het woonlandsbeginsel te negeren? Is dit niet een vorm van haatzaaien naar de oorspronkelijke inwoners van Nederland? Nee natuurlijk niet, het is pas ‘haatzaaien’ als je deze feiten aan het licht brengt natuurlijk (linkslogica).

En dan te bedenken dat de meeste islamitische mannen meer dan 1 vrouw hebben!

WIE WORDEN HIER NU GEDISCRIMINEERD???

lotjeWie betaalde ‘rode Lotje’ om deze procedure op te starten? Allah?

http://politiekincorrectblog.blogspot.de/2013/08/dankzij-eu-miljonair-in-marokko.html