KOMT EEN 25 JAAR GELEDEN GEMAAKTE VOORSPELLING LANGZAAM MAAR ZEKER UIT?

Carl Friedrich von Weizsäcker voorspelde in zijn laatste boek “De bedreigde Vrede” onderstaande gebeurtenissen. Hij werd door iedereen uitgelachen! Zullen we kijken in hoeverre hij gelijk heeft?

capitalism_is_fascism_by_vdq-d4i0idl1. De werkloosheid zal wereldwijd onvermoede proporties aannemen.
2.De.. lonen zullen dalen tot een ongekende minimum
3.Alle sociale stelsels zullen instorten met het faillissement van de staat. Pensioen betalingen eerst. De trigger is een wereldwijde economische crisis van enorme dimensie, die wordt veroorzaakt door speculanten.
4… 20 jaar na de val van het communisme, lijden mensen weer honger in Duitsland
5. Het gevaar van een burgeroorlog stijgt dramatisch over de hele wereld.
6. De heersende elite is gedwongen om zich met privé-legers te beschermen.
7.Om hun heerschappij,te handhaven zullen deze elites in een vroeg stadium gebruik maken van de totale controlestaat,, invoering van een mondiale dictatuur.
8. De handlangers van de elite zijn corrupte politici.
9. De kapitaalwereld dwingt een ongekend nationalisme (fascisme) af, als garantie tegen een eventueel opnieuw opkomend communisme.
10. Met het oog op behoud van hun macht, zal de wereldbevolking tot een minimum beperkt worden. Dit wordt gedaan door middel van kunstmatig geproduceerde ziekten. Dit kan door bio-wapens maar ook door middel van gerichte hongersnoden en oorlogen. Omdat de meeste mensen niet langer in hun eigen onderhoud kunnen voorzien zullen de rijken tot steun worden gedwongen, waardoor voor hen een enorm, gevaarlijke potentieel conflict ontstaat
11.Vanwege grondstofbezit en onderhouden van de eigen macht, zullen grootmachten bereid zijn tot het voeren van oorlog met kernwapens en andere massavernietigingswapens.
12.De mensheid zal na de ondergang van het communisme, het meest scrupulouse en onmenselijke systeem ervaren zoals de mensheid nooit tevoren heeft meegemaakt , hun Armageddon.

Het systeem, dat verantwoordelijk is voor deze misdaden is heet “ongecontroleerd kapitalisme”

http://fubarbaar.wordpress.com/2014/08/02/de-bedreigde-vrede/