HET NAZIÏSME IS TERUG IN EUROPA!

eu_dictatorIeder weldenkend mens was het er mee eens dat Hitler met zijn extreem-racistische nazi-ideologie de grootste barbaar ter wereld was! En dat een herhaling van deze gekte NOOIT meer mocht plaatsvinden!

Dat sommige minder geciviliseerde/intelligente bevolkingsgroepen in onderontwikkelde landen, waar nationalistische dictatuur nog heerst, hier geen boodschap aan hadden, was algemeen bekend!
Het geciviliseerde westen had echter hun lesje geleerd! Maar niemand had verwacht dat het westen de laatste decennia zou worden overspoeld met barbaren die het naziïsme als ideologie hadden!
Het gevolg van deze barbaarse massa-immigratie en de “besmetting” van een deel van het ‘geciviliseerde’ westen kunt u in onderstaande diverse artikelen lezen! Bottom line is: Het Naziïsme is weer terug in Europa!

De ISIS-aanhang in Nederland kan al een tijd ongestoord demonstreren en zich manifesteren in de zogeheten Sharia Driehoek. Dit gebied ligt in de Haagse wijken Transvaal en de Schilderswijk. Een gebied waar de shariawetgeving in de praktijk wordt gebracht op straat.
Tijdens de laatste manifestatie op 24 juli 2014, waar ook de ISIS-aanhang aan deelnam, was er volgens burgemeester Van Aartsen niets strafbaars gebeurd.
Jozias van Aartsen die toestond vanaf daken van gewone woonhuizen luidsprekers à la Hitler in zijn beste dagen maar dan op zijn Arabisch over het Haagse volk te laten schallen, die uitsprak dat hij de teruggekeerde ISIS-moordenaars met rust zou laten en nu tot twee keer toe in Den Haag antisemitische joelfeesten toegelaten heeft, is wel een prominent lid van die VVD.

Toch werd er opgeroepen tot het doden van Nederlanders, werden er journalisten geïntimideerd en bedreigd. En de politie? Die zag het, hoorde het en keek de andere kant op. Dit is Nederland anno 2014.
Op de politie hoeven wij als volk niet te rekenen. De politici in de ivoren toren kijken de andere kant op, terwijl delen van ons land worden ingepalmd. En het zijn niet een paar gekken. We hebben het over honderden salafisten in Den Haag alleen al.

Er valt niet tegenop te knokken en ik raak uitgeput. Dezelfde “correspondenten” van dezelfde mainstream-media blijven rond Israël dezelfde lasterlijke waanzin uitbraken! In het NON-journaal van 8 uur van maandagavond 29 juli (kijk vanaf 12:55) liet Monique van Hoogstraten het lijden van de “Palestijnen” in Gaza maar weer eens zien met de impliciete beschuldiging dat Israël dit op zijn geweten heeft. Zoals altijd werd niet vermeld dat zo gauw Hamas ophoudt met terreur ook het lijden van de Gazanen ophoudt. De Palmaffia’s, Hamas en Fatah, zijn 100% verantwoordelijk voor alle ellende in Gaza en in Samaria-Judea.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/voor_de_hitsers_die_nog_bewijzen_zochten.html

http://martienpennings.wordpress.com/2014/07/29/ik-staak-voorlopig-de-strijd-tegen-de-israel-laster-van-de-mainstream-media/

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/29/demonstratie-tegen-de-salafisten-op-10-augustus-in-den-haag/

http://filantropius.wordpress.com/2014/07/27/den-haag-het-vuil-de-stad-en-de-dood/

neveragain