DE AANSLAG OP DE MH17. WAAROM DE EU NIETS VAN ZICH HEEFT LATEN HOREN.

EUKRAINE2De Europese Unie (EU) heeft met de tijdelijke regering van Oekraïne een akkoord gesloten voor nauwere politieke samenwerking. Volgens EU-president Herman van Rompuy wil de EU daarmee de solidariteit met het Oekraïense volk betuigen. Ook is men van plan om met betrekking tot de Krim een smerig poliutiek spelletje te spelen! Een mogelijke Krimoorlog is een broederoorlog die door de meeste Russen aan de Europese Unie zal worden toegeschreven.

Namens Oekraïne tekende tijdelijk premier Arseni Jatsenjoek in Brussel het akkoord. De leiders van de 28-lidstaten, zoals premier Mark Rutte, tekenden het verdrag allemaal.

De Europese Unie (EU) is de bakermat van de conflicten met Rusland. De Unie gebruikt soms ook nog de NAVO als een paard van Troje om binnen de Russische invloedssfeer te treden.
Rusland wacht al twintig jaar op Europese erkenning van haar geopolitieke belangen. En de Europese Unie, gedreven door haar missiedrift, ontkent al twintig jaar elke vorm van een Russisch geopolitiek belang. De bittere vruchten daarvan zijn wederom tot volle wasdom gekomen in Oekraïne.

Ook Amerika geeft 1 miljard dollar noodsteun aan Oekraïne. De Verenigde Staten komt de nieuwe regering van Oekraïne tegemoet met een noodpakket van 1 miljard dollar (727 miljoen euro). Daarmee moeten de acute betalingsproblemen van het land voorlopig het hoofd worden geboden.

Nu steeds meer bewijzen binnenkomen dat de Oekraïne achter de aanslag zou zitten, zou een samenwerking met de EU betekenen dat de EU (en ook de US) met terroristische landen gaat samenwerken!

IS DIT MISSCHIEN DE REDEN DAT DE EU DE AANSLAG OP DE MH17 DOODZWIJGT? EN IS NEDERLAND ALLEEN MAAR GOED OM ALLE ANDERE LIDSTATEN EN DE EU BESTUURDERS TE SPEKKEN EN ZIJN DE NEDERLANDSE SLACHTOFFERS VAN DE MH17 SLECHTS PIONNEN IN EEN SMERIG POLITIEK SPELLETJE?