ZET U SCHRAP! MASSALE TOENAME MOSLIMS IN EU.

Het Midden Oosten is op drift geraakt. Afrika ook, vooral daar waar moslims terreurdaden plegen tegen niet-moslims. (In het Middenoosten plegen moslims vooral terreur tegen andere moslims.) Het gevolg is dat er nu meer vluchtelingen zijn dan in de Tweede Wereldoorlog, namelijk vijftig miljoen!!

massasielIn Duitsland worden er in dit jaar tweehonderdduizend ‘asielzoekers’ verwacht, zestig procent meer als vorig jaar, zo maakt de Duitse overheid bekend. Uit nieuwe cijfers van Eurostat blijkt dat er al sinds 2011 sprake is van een stijgende lijn. (PDF)

Verreweg de meest immigranten komen uit landen waar men er van overtuigd is dat de Holocaust een hoax is. Dat zegt veel over wat we van deze mensen kunnen verwachten als ze in Europa zijn.

Dagelijks weer zijn er berichten over duizenden immigranten die per schip illegaal de EU binnenkomen. Er zijn al tienduizenden op Sicilië. En er zijn de bestormingen van de Spaanse enclaves in Marokko.

Maar hoewel daar veel aandacht voor is, komt de massaliteit via andere wegen de EU binnen. Bijvoorbeeld door het laten verlopen een visum. Via de vliegvelden.

Een massale toename. Dat kunnen we verwachten. We kunnen ook verwachten dat de EU hier niets aan gaat doen. En we weten dat de natiestaten er niets meer over te zeggen hebben.

Opvang in de regio is de enige optie. Terugsturen van de boten is ook een optie. Dat opperde de journalist Arnold Karskens laatst.

Het probleem is dat er geen oplossing komt zolang de politici de urgentie niet echt voelen. En ze voelen die urgentie niet zolang de Europese bevolking nog steeds massaal voor de pro-immigratie partijen blijft stemmen. En dat blijven ze doen, zolang er sprake is van geleidelijk aan steeds meer immigranten. De kikker die verdrinkt omdat het water beetje bij beetje heter wordt.

Pas een enorme, onverwachte, schokgolf, van miljoenen ineens, kan hier verandering in brengen. Maar ja. Dan is het sowieso te laat.
http://joostniemoller.nl/2014/06/zet-u-schrap-massale-toename-moslims-in-eu/