DE GEVOLGEN VAN HET KNUFFEL-JIHADBELEID VAN ONZE ISLAMOFIELE REGERING!

netherlandjihadDe gesubsidieerde Arabisch Jihadisten hebben hun radicale ideeën niet verlaten maar juist verder uitgebreid. ‘Nationaal islam’ is een nieuw politiek fenomeen geworden tegen Nederland.

Martin Vrijland:
Nederland actief in ondersteuning Syrische rebellen!
“Weet u wat dit betekent? Dat Nederland gewoon rebellen levert aan Syrië.
[Quote Telegraaf.nl] Volgens de bewindsman zijn ongeveer 120 Nederlanders actief in Syrië. Het conflict in Syrië is al sinds 2011 gaande. En iets verderop… „Het is niet gebleken dat van de terugkeer van teleurgestelde Syriëgangers en de dood van anderen een afschrikwekkende werking uitgaat”, aldus Opstelten. Omgekomen Nederlandse Syriëgangers worden op internet juist geëerd als martelaren. Ze vechten voor groepen als Jabhat al-Nusra.

Verantwoordelijke ministers? Ivo Opstelten, omdat hij het toelaat. Ronald Plasterk, omdat hij hoofd is van de AIVD en het dus ook toelaat. En Jeanine Hennis-Plasschaert, die als minister van defensie volledig op de hoogte moet zijn van dit alles. Ik vind dat ze hun Verklaring Omtrent Gedrag moeten inleveren. We zijn hetzelfde trucje aan het uithalen als in Irak, Afghanistan en Lybië. Zorg voor een rebellenopstand tegen de regering, zeg dat de regering haar bevolking aanvalt en doodt en roep om ingrijpen. Zelfgeschapen imperialistische oorlogen zijn het! Deze ministers hebben dus bloed aan hun handen, net als de minister president die dit onder zijn hoede toelaat. Net als de bewindslieden die de vorige oorlogen steunden. Net als de propagandistische main stream media die deze imperialistische oorlogen voor ze verkopen als zijnde noodzakelijk en terecht. They play the game of the bravery of being out of range.”

In plaats van te kijken naar de extremisten in de Arabische landen zouden we eens moeten kijken naar de extremisten hier in Nederland!

Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door de Timmerman’s vrienden van Saudi-Arabië en Qatar.
Ongeveer driekwart van de Syriëgangers uit Nederland heeft de Marokkaanse nationaliteit, zei de NCTV. Een klein deel is van Turkse afkomst en de rest bestaat uit Nederlandse allochtonen die zich tot de islam hebben bekeerd.

http://martinvrijland.com/2014/01/17/nederland-actief-in-ondersteuning-syrische-rebellen/

Veiligheidsdienst AIVD verliest zicht op escalerend jihadisme

Volgens een AIVD-nota die volgende week verschijnt, is de jihadbeweging nu ongrijpbaarder en gevaarlijker “dan ooit tevoren”. Dat zeggen bronnen rond het ministerie van Binnenlandse Zaken vandaag in NRC Handelsblad.

http://www.nrc.nl/nieuws/2014/06/20/veiligheidsdienst-aivd-verliest-zicht-op-escalerend-jihadisme/

Muslims in Europe!