DE KUDDEDIEREN VAN NEDERLAND!

Nog steeds doen er honderden mensen per dag aangifte tegen Geert “minder, minder, minder Marokkanen” Wilders vanwege diens uitspraken. Mensen, wordt het geen tijd de politie gewoon diens echte werk te laten doen?

idiots

In principe geldt in Nederland dat iedere aangifte evenveel waard is. Om een strafzaak tegen een verdachte af te dwingen, zou je aan één enkele aangifte dus genoeg moeten hebben. Het heeft, kortom, echt geen zin om driehonderd keer aangifte te laten doen voor hetzelfde delict.. de rechter zal er zijn oordeel niet op aanpassen.

Als er ingebroken wordt in het huis van je buren, is dat uiteraard heel vervelend voor je buren. Maar je buren zullen toch echt zelf de aangifte moeten opstellen.. dat kan jij niet voor ze doen. Geen slachtoffer? Dan ook geen aangifte.

Kortom, iedereen – en voornamelijk de niet-Marokkanen – die nu nóg steeds naar het politiebureau gaan om aangifte tegen Wilders te doen, gaan helemaal geen aangifte tegen Wilders doen. Ze gaan een aangifte voor zichzelf doen. Om even te laten weten dat ze deugen als persoon en behoren tot de ethisch hoog-verantwoorde goegemeente die ontwikkeld en intellectueel is. Je reinste narcisme.

Tekst: Dagelijkse standaard.

Maroc