MINDER JAH JAH OF MEER BAH BAH?

Door: Martien Pennings

(EJ bron)

Abou JahJah: luister goed, kijk naar dit smoel, en voel, voel, voel wat hij bedoelt . . . . .

Kijk naar Abou JahJah, sinds ongeveer een jaar terug in Vlaanderen na een paar jaar Libanon. U weet wel, Libanon: die staat met de hoofdstad Beiroet, die tot in de vroege jaren 1970 “het Parijs van het Midden-Oosten” werd genoemd, totdat Arafat er neer streek en niet alleen Beiroet maar het hele land in een hel veranderde. Abou JahJah is de man wiens lijfwachten in het verleden nog wel eens op de achtergrond keelafsnijdgebaren maakten naar mensen die blijk gaven het niet met spreker Abou JahJah eens te zijn.

JAHAbou JahJah heeft het over een minder gelukkige uitspraak van Wilders. Nee, ik bedoel niet de legitieme en fatsoenlijke wens van zijn gehoor “minder Marokkanen” – en dus minder nazislam, criminaliteit en Jodenhaat – maar dat hij die vermindering van Marokkanen zou gaan “regelen”. Want daar maken de goede linkse mensen meteen van dat Wilders de deportatietreinen al klaar heeft staan.

Maar die invalshoek kiest JahJah niet. Hij kiest voor een intense, smerige, minachtende vorm van impliciet bedreigen van Wilders. En . . . . . voor het antisemitisme waarmee nagenoeg elke moslim vergiftigd is. (Ja, dat leest u goed: nagenoeg elke moslim.)

Ik citeer JahJah:

“Omdat je dat geld van Amerika van Zionistisch groepering daar ( . . .) krijgt om jouw kruistocht tegen islam te kunnen uitvoeren. En dan moet je naar de mond spreken, naar de hand die je voedt, jongen. ( . . .) Je bent een volksvertegenwoordiger in Nederland , maar je wordt betaald door een buitenlands agenda om een belang te dienen dat niet dat van uw kiezers is.”

“Ik denk dat je gaat vluchten , dat je asiel gaat aanvragen in die racistische staat die je zo hoog in het hart draagt: Israël. Als ik jou was, zou ik het nu doen, zou ik nu vertrekken, dan bespaar ik veel moeite.”

“Of wij jou gaan vergeven . . . . ? Dat zal niet gebeuren. We are behind your ass . . . okay?”

“Die roepers van minder-minder-minder, als ze het hier niet goed hebben, dan moge ze ook vertrekken.”

Hij eindigt met een mooi verhaal over tolerantie en diversiteit voor alle mensen en tegen alle vormen van extremisme. En ja, dat geloven we meteen uit die mond in dat gezicht. Zeg eens: bekijker van deze video: zou jij liever gehaat willen worden door Wilders of door Abou JahJah? En in wiens macht zou je in dat geval liever zijn? Eerlijk zeggen!

Martien Pennings