HOE DE WETENSCHAP WORDT GEMANIPULEERD!

Ik heb al eerder geschreven over de hoax met betrekking tot de opwarming van de aarde. En hoe men de wetenschap manipuleert ten gunste van de multinationals.

Ik vraag me nu toch af hoeveel verkeerde informatie wij eigenlijk voorgeschoteld krijgen en hoeveel er wordt verzwegen. Al decennia lang ben ik enorm geïnteresseerd in kwantum fysica en hieraan gerelateerd, het ontstaan van ons universum. Ik lees dan ook regelmatig de wetenschappelijke artikelen hierover, en zo was ik vanaf dag 1 van de hoax over de “opwarming van onze aarde” al overtuigd dat het hier om een grote leugen ging en in feite het tegenovergestelde veel meer aanneembaar is!!

 Hieronder even een paar artikelen van wetenschappers, die deze leugen de wereld in hebben geholpen (het motief is bekend) en van wetenschappers die juist het tegenovergestelde constateren.

Climategate
Het VN-klimaatpanel staat erom bekend rapporten uit te brengen waarin de aarde in rap tempo opwarmt door toedoen van de mens. Dit wordt vooral veroorzaakt door onze CO2-uitstoot.
IPCC is sinds Climategate echter niet geheel onomstreden. Uitgelekte e-mails wezen uit dat de cijfers werden misbruikt om de klimaatproblemen groter te doen lijken dan ze in werkelijkheid zijn.
Ik raad iedereen aan deze artikelen in alle rust grondig te lezen!

http://climategate.nl/?s=opwarming&x=6&y=17

mini ijstijd

Een mini-ijstijd in plaats van opwarming!

Mojib Latif een belangrijk lid van het klimaatpanel van de Verenigde Naties (VN), de IPCC
voorspelt echter een ijstijd!
Volgens klimaatwetenschapper Mojib Latif duidt de extreme kou op het noordelijk halfrond op een periode van ‘global cooling’, de afkoeling van de aarde. Van opwarming van de aarde is dus voorlopig geen sprake.
Volgens de klimaatwetenschapper is de wereld aan een koude periode begonnen waarin de winters kouder zijn en de zomers minder warm. Dat melden Britse media.
Volgens de wetenschapper kan die periode zeker twintig jaar duren. De gletsjers en ijs zouden in die tijd niet meer zo hard smelten.
http://www.elsevier.nl/Wetenschap/nieuws/2010/1/Opwarming-Aarde-koelt-komende-20-jaar-af-ELSEVIER255523W/

http://www.gva.be/nieuws/wetenschap/aid893155/klimaatopwarming-integendeel-de-nieuwe-mini-ijstijd-start-nu.aspx

http://www.nujij.nl/algemeen/mini-ijstijd-in-2014.22305689.lynkx

Wat denkt u zelf, voelt het nu aan als een komende periode van tropische warmte of meer richting ijstijd?

Gezien bovenstaande “winstgenererende hoax“, vraag ik me nu toch ernstig af of er niet meer zaken zijn waarin wij worden gemanipuleerd. Niet alleen door middel van verdraaiing van de feiten, maar ook door het verzwijgen van cruciale zaken!

Zo is bijvoorbeeld heel weinig geschreven over de ontdekking in juli dit jaar van een enorm groot gat in de corona van de zon (80 x groter dan de aarde), dat is ontdekt door de NASA!
http://www.telegraph.co.uk/science/space/10208295/Giant-hole-in-sun-spotted-by-spacecraft.html

coronal-hole

Hier een stuk uit het artikel van discovermagazine:

“See updates below | In case you haven’t heard about it, a huge chunk portion of the sun’s corona has indeed gone missing. But even if you have heard about this so-called “coronal hole,” click on the screenshot above. It’ll take you to a new animation of the phenomenon posted to the web today by NASA. It’s really dramatic.
Corey Powell, who writes the awesome “Out There” blog here at Discover, was interviewed about the phenomenon today on the Fox News program America’s Newsroom. Check out the interview in its entirety here.
Corey’s money quote:
You’ll notice that part of the sun is missing . . . This part that’s missing, the reason it’s dark, is that whole chunk of the sun basically ripped off, blew out and is coming our way at about 2 million miles an hour.
Corey was quick to point out that formation of coronal holes isn’t unusual. But to be sure, this one is larger than most. Measured from one side to the other, the hole is about 80 times as wide as the Earth. “So this is an incredible chunk of the Sun that’s flying out,” he said.”
http://blogs.discovermagazine.com/imageo/2013/07/30/why-is-a-huge-chunk-of-the-sun-missing/#.UowsYdLuL_E

http://www.telegraph.co.uk/science/space/10208295/Giant-hole-in-sun-spotted-by-spacecraft.html

Wat de ware gevolgen hiervan zijn wordt nergens duidelijk omschreven, ik denk dat dit bewust is gedaan. Men weet het wel maar men houdt het angstvallig achter.

In january 2011 werd al een melding gemaakt van een enorme scheur in de corona van de zon. NIBURO schreef hierover en noemde een paar gevolgen hiervan! Lees onderstaand artikel maar!

In één van de laatste afbeeldingen van het zonneobservatorium SOHO is een ogenschijnlijk enorme scheur aan het oppervlak van de Zon te zien.
De magnetosfeer van de Zon werd op een drastische manier vervormd met een krachtige zonnewind als gevolg.
Een coronaal gat is een gebied waar de zonnecorona donkerder en koeler is en waar de aanwezige plasma minder dicht is.
Tijdens het zonnemaximum kunnen coronale gaten overal aan het oppervlak van de Zon worden gevonden, maar tijdens het zonneminimum alleen rond de polen.
De zonnewind beweegt langs lijnen van open magnetische velden die de coronale gaten kruisen.
Opvallend is dat dientengevolge op Aarde vrijwel alle seismografen veel activiteit in de bodem hebben geregistreerd. De meest intense activiteit is gemeten in de Stille Oceaan. In deze regio vinden momenteel ook krachtige veranderingen plaats rond de Indo-Australische Plaat.
Bij de Japanse Bonin-eilanden vond een aardbeving plaats op grote diepte met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter. Tevens een aardbeving bij de Loyaliteitseilanden met een kracht van 7,3 op de schaal van Richter.
Meer geomagnetische activiteit is op komst, want op donderdag is er een uitbarsting geweest op de Zon met een coronale massa-ejectie tot gevolg.

Bronnen: Alternet.org en Spaceweather.com

http://www.niburunews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=428:coronaal-gat-strekt-zich-uit-over-halfrond-zon&catid=26:cosmology-a-universe&Itemid=45

Als bovenstaande al gebeurt met een scheur in de corona dan vraag ik me af wat de invloed zal zijn van een gat dat 80 x groter is dan de aarde! Waarom horen wij hier zo weinig over. En waar is men bang voor?