IK BEN AL DIE DOMME LEUGENS SPUUGZAT!

spuugzat2De grootste leugen:

De zogenaamde intellectuelen. Zij die maar al te graag een beroep doen op hun academische achtergrond, om normale mensen uit te leggen hoe allochtonen denken en doen. Zo van: “nee, jullie zien het verkeerd, die islamitische jongeren zijn niet antisemitisch, ze zijn onwetend. Dit komt door hun migratiegeschiedenis, cultuur enzovoorts.” Deze knuffelaars maken er een levenstaak van om aan te tonen dat problemen in de multiculturele samenleving komen door een gebrek aan kennis en begrip. De fout ligt niet bij de allochtonen, maar bij ons, wij weten te weinig over allochtonen. Wij snappen hun cultuur niet. Onze analyse van de multiculturele samenleving is fout, wij hebben een vals bewustzijn.”

De Waarheid die met alle macht wordt ontkend en tegengesproken staat hieronder:
Terwijl de discriminatie, de vervolging en het vermoorden van christenen in islamitische landen ieder jaar doorgaat, eisen de moslims bij ons islamcentra, moskeeën, islamitisch onderwijs en speciale regels voor moslims op alle levensterreinen. Mocht er aan een van deze dingen niet tegemoet worden gekomen, klagen ze onmiddellijk en luidkeels over “islamofobie”, de strijdkreet van ayatollah Khomeini. Onze politici doen zonder tegenspraak mee aan dit derderangs theater, omdat ze al gecapituleerd hebben voor de financiële macht van de Arabische wereld en het latente geweldpotentieel van islamitische fanatiekelingen.
Het is het toppunt van domheid en arrogantie dat ze denken dat wij de realisten en wéldenkenden dit niet zien!
De tweede Holocaust is namelijk al aan de Gang! 

Wij hebben onze aarde bijna vernietigd met onze wereld- en atoomoorlogen! We hebben hiervan nog steeds niets geleerd! Want nu we eindelijk na jaren alles weer hebben opgebouwd,  laten wij alles wederom vernietigen door de islam onze wereld volledig te laten overheersen!  Alleen deze keer zal er geen redding en geen wederopbouw meer zijn!

Zelfs een Ezel struikelt niet over dezelfde steen!

Voor Iedereen die nog steeds de kudde volgt en de waarheid niet onder ogen ziet, onderstaand een kleine fotocollage van:
DE KEIHARDE BEELDEN VAN DE NADERENDE GROOTSTE HOLOCAUST IN DE WERELD!

202641391

bevolkingHollandhelislamdominateMULTICULT no-democracy1islam_religion_of_peace_02sameshit

CHRISTIAN

Arab.VerrijkingIk ben het spuugzat dat bovenstaande constant wordt goedgepraat en dat mijn intelligentie en mijn realisme (perceptie- en analysevermogens) enorm worden onderschat!  

What about jullie???