BRUGGEN SLAAN! WERKENDEN KRIJGEN DE REKENING!

Wat dit Regeerakkoord totaal voor ons betekent, weet bijna niemand, omdat het grootste deel hiervan ‘gemakshalve’ wordt verzwegen!
Hieronder de gevolgen van dit absurde akkoord!

Allereerst: de wijze waarop de VVD-leider en zijn secondanten hun VVD in minder dan één week tijd in het verderf hebben gestort.
De trotse, grootste partij van Nederland is in no time veranderd in een club bangige politici die het moeten hebben van zwijgen en wegkijken.
Dat premier Mark Rutte II dat alles heeft nagelaten, zal hem nog lang blijven achtervolgen.

Uitgerekend deze groep, de motor van de economie en het belastingstelsel, zal niet meer in staat zijn om geld uit te geven. Het is zelfs zeer de vraag of sommigen door deze maatregelen niet ten onder zullen gaan.De middenklasse zal niet voldoende draagkracht meer hebben om in aanmerking te komen voor een lening bij een bank. En de banken zullen door een minder draagkrachtige middenklasse verder het moeras ingaan.
We gunnen elkaar wat, opperde Samsom telkens. Nee Diederik, Mark gunde jou wat. En nog te veel ook.

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Commentaren/353590/Krampachtige-Mark-Rutte-II-stort-VVD-in-verderf.htm?cmpid=NLC|Elsevier%20Dagelijkse%20Nieuwsbrief|02-nov-2012|Krampachtige%20Mark%20Rutte%20II%20stort%20VVD%20in%20verderf

De werkloosheid loopt de komende jaren op met 0,9 procent. Dat betekent tienduizenden extra werklozen erbij. De WW wordt sterk ingeperkt en in combinatie met de verlaging van de ontslagvergoedingen is dat desastreus

Voor het inkomensafhankelijk maken van alleen het eigen risico is een gigantisch ambtelijk apparaat nodig.
Het Centraal Planbureau raamt de kosten hiervoor op minstens 60 miljoen euro per jaar. Dat is vier keer zoveel als het kost om elk jaar zorgtoeslagen uit te delen om de verzekeringskosten voor lagere inkomens te compenseren.

Voorheen steeg de huur van elke woning met het inflatiecijfer. Straks geldt dit inflatiecijfer voor het totaal. We kunnen dan de huur van de ene woning meer verhogen dan die van een andere. De zogeheten huursombenadering. We richten ons niet op maximale inkomsten, maar verdienen alleen waar dat kan.

http://www.amsterdampost.nl/basisverzekering-vijf-keer-zo-duur-als-ziekenfonds/

Het regeerakkoord kost gemiddeld €1000 per persoon per jaar.
Maar ook onderstaande (desastreuze) belasting maatregelen staan ons te wachten!

-Minder hypotheekrenteaftrek en huren gaan omhoog
-Zorgtoeslag afgeschaft: premies basisverzekering inkomensafhankelijk (‘modale’ werknemers zijn hiervan de dupe)
-Meer belasting betalen over uw verzekeringspremies (van 9 naar 21!!! procent) Dit kost huishoudens gemiddeld 100 euro extra.
-U krijgt een jaar minder lang ww
-Ontslagvergoedingen gaan omlaag naar maximaal een half maandsalaris per gewerkt dienstjaar.
-Later aow ontvangen (stapsgewijs omhoog tot 67 jaar)
-Lenen voor je studie. De OV-jaarkaart wordt vervangen voor een kortingskaart.
-Fors lagere kinderbijslag; dit kan per kind honderden euro’s per jaar schelen
-De uitkering voor nabestaanden (ANW) duurt vanaf 2015 nog maar maximaal 1 jaar
-De vitaliteitsregeling wordt niet ingevoerd.
-De vrijstelling motorrijtuigenbelasting voor oldtimers wordt afgeschaft.
-Accijns bier, wijn, sherry en port in 2014 met ongeveer 14 procent omhoog.
-Accijns op pakje sigaretten en pakje shag met ongeveer 9 cent omhoog.
-Dieselaccijns stijgt 3 cent per liter in 2014.
-Accijns op lpg met 7 cent.
-liggeld voor verblijf in ziekenhuizen geschrapt maar mensen moeten wel 50 euro betalen om gebruik te maken van spoedeisende hulp

Even een voorbeeld van degenen die wel profijt zullen hebben van dit regeerakkoord:
“Marokkanen leverden drugs in Essen en ontvingen en passant een uitkering
De rechercheurs stonden versteld in welke luxe auto´s de grotendeels uitkeringsgerechtigde aangeklaagden reden: een Porsche Cabrio of een C 63 AMG Mercedes, geschatte waarde ongeveer € 150.000,- De “cocaïnetaxi” zag er iets minder opvallend uit. Er werd alleen geleverd in een VW Golf of een Opel Corsa.”

Slechts een kleine groep weet dat het absoluut geen zin heeft om de mensen hier te overtuigen dat de hele EU, met behulp van onze regeringen, onze ondergang wordt. Men blijft alles pikken en betalen. Eerlijk gezegd kan het me geen barst schelen als dit volk zo graag zelfmoord wil plegen, alleen baal ik enorm dat hiervoor de toekomst van onze kinderen als inzet wordt gebruikt!
Zowel de EU als de moslims (die samen een pact hebben gesloten), wachten als hyena’s op het teken dat het volk, dermate verzwakt door onze regering,  niet meer kan vechten, zodat ze hun laffe doodsteek met succes kunnen uitvoeren!