NIEUWE OPSPORINGSMETHODEN UITKERINGSFRAUDE

Lees wat de volkomen losgeslagen nieuwe lichting bestuurders in de 1e en 2e Kamer weer heeft uitgedokterd:
Het kabinet pakt fraude met uitkeringen harder aan.

Te veel ontvangen uitkeringen moeten straks helemaal worden terugbetaald en de boetes gaan flink omhoog. Dit geldt voor alle uitkeringen en de kinderopvangtoeslag. Dit staat in een wetsvoorstel dat op 2 oktober 2012 is aangenomen door de Eerste Kamer. De wet gaat op 1 januari 2013 in.

In de Eerste Kamer zijn vorige week, vrijwel ongemerkt, deze nieuwe wetten aangenomen: iedereen die enige vorm van uitkering krijgt (bijstand, WW, AOW, zelfs kinderbijslag, noem maar op) wordt verplicht inspecteurs van de overheid in huis binnen te laten. Zonder dat er sprake hoeft te zijn van verdenking van fraude!

Dit is een goed beleid als het om de ECHTE  fraudeurs gaat! Maar hier wordt zoals altijd weer duidelijk met 2 maten gemeten!

http://www.geld-zaken.ws/aanvragen/60-uitkering/79-uitkeringsfraude-en-pakkans.html

HIER HET PARADOXALE VAN DEZE WET!

Tijdens een debat in de Tweede Kamer blijkt dat staatsecretaris De Krom van Sociale Zaken de privacy van uitkeringsgerechtigden, dus ook AOW’ers, aan de kant wil schuiven. Zelfs zonder enige aanleiding!

ALWEER zijn de ouderen de klos!De AOW is geen uitkering maar een volksverszekering waar men jarenlang de premie voor heeft betaald! Iemand van bv. 80 jr. dreigen met korten op z’n AOW omdat hij/zij niet zomaar vreemde snuffelaars over de vloer laat is niet alleen pure chantage maar bovendien MISDADIG..!!!!

Bedenk, dat het HUISRECHT in dit land nog steeds van kracht is.
Zonder uw toestemming hoeft u geen vreemden over de vloer te laten.

http://plazilla.com/in-den-haag-zijn-ze-knettera

http://www.telegraaf.nl/binnenland/10088029/__Huiscontrole_voor_uitkering__.html

EN WAAROM IS ONDERSTAANDE GROOTSTE FRAUDE  NOOIT EERDER AANGEPAKT?

Onlangs in Elsevier de schokkende cijfers over uitkeringsfraude. “Belastingbetaler belazerd door frauderende allochtonen”.
Uitkeringsfraudeurs hebben vorig jaar 119 miljoen euro onterecht ontvangen. Bijna de helft van het bedrag betreft oplichting via de bijstand. VVD-staatssecretaris Paul de Krom (Sociale Zaken) noemt de fraude onacceptabel.
Vorig jaar werd voor 12 miljoen euro aan bezit ontdekt dat voor het UWV geheim werd gehouden. In veel gevallen gaat het om onroerend goed. De meeste onregelmatigheden komen voor in Turkije, Marokko en Suriname.

Deze uitkeringen zijn nooit stopgezet, laat staan dat ze er 1 cent van hebben teruggeëist!!!

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4635

M.a.w. Eerst moest het NEDERLANDSE volk hiervoor betalen en als ‘straf’ wordt het NEDERLANDSE volk hiervoor gecontroleerd op fraude! Krommer kan het niet!

EN WAAROM DOEN ZE HIER NIETS AAN? Al die mega-salarissen en vooral de zgn. “onkostenvergoedingen” van bestuurders controleren, want DAAR wordt de grootste fraude gepleegd! Bekijk deze video maar wat een aasgieren deze zijn!

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/terzake/2.23492/2.23493/1.1378862

Waarom pikt men deze eigen volksdiscriminatie in godsnaam?????