ESM DE GROOTSTE VOLKSVERLAKKERIJ!

Onderstaand, de (illegale) bepalingen met betrekking tot het ESM-akkoord:

Aanklacht Wilders tegen regering wegens overtreding van de grondwet:

De zaak liep vorige maand op de voorspelde sof uit. De Haagse kortgedingrechter had ook het Tegelen-arrest geraadpleegd. Moszkowicz en Wilders kregen een lesje staatsrecht voor beginners.
De rechter mag niet ingrijpen in politieke besluitvorming. De bevoegdheden zijn namelijk niet zo verdeeld in de grondwet. In het Tegelen-arrest is vastgesteld dat de rechter ook niet tijdens dat proces eventuele gemankeerde procedurevoorschriften mag gaan corrigeren. En Wilders krijgt te horen dat het kabinet dan wel demissionair is, maar de Kamer heus niet. Als die instemt met het EMS dan heeft de bevolking (???) gesproken.

Iedereen heeft het recht om een zaak voor te dragen aan een rechter. Zelfs de overheid kan voor de rechter worden gedaagd.
Of de vordering ontvankelijk zal worden verklaard en de haalbaarheid van een vonnis, is weer een ander verhaal. Met andere woorden: Je verliest toch!

De meesten vragen zich af of onze politici wel weten wat de ratificering van het ESM verdrag eigenlijk betekent en denken dat er een uitweg is als blijkt dat men de “blanco cheque” ongelimiteerd blijft gebruiken!
Ze weten niet dat de individuele leden niet meer uit de constructie kunnen stappen. De gouverneursraad heeft de mogelijkheid om voor de leden de hoogte te bepalen van ongelimiteerde betalingsverplichtingen!

KLEINE LETTERTJES ESM ONTHULLEN BEWUSTE MISLEIDING
http://www.nujij.nl/politiek/kleine-lettertjes-esm-onthullen-bewuste.17822737.lynkx#axzz1zlU0HeTx

LANDEN KUNNEN BESLISSINGEN ESM NIET BLOKKEREN
http://www.nu.nl/economie/2850245/landen-kunnen-beslissingen-esm-niet-blokkeren.html

http://www.nujij.nl/economie/fraude-bankia-betaalt-via-esm.17820353.lynkx#axzz1zlU0HeTx

VOORMALIG DUITSE MINISTER VAN JUSTITIE: ESM IS ILLEGAAL!
http://www.nujij.nl/politiek/voormalig-duits-minister-van-justitie-esm-is.17802428.lynkx#axzz1zlU0HeTx

Zij zegt: “Wie centrale bevoegdheden van de Bondsdag wil verplaatsen naar Europa en het versterken van de rechten van het Europees Parlement, moet de mensen middels een referendum om toestemming vragen”.

Dit geldt ook voor Nederland! Waarom eisen wij dit niet????

ALLES WAT ONGRONDWETTELIJK IS! Lees hier:

http://www.nujij.nl/?tags=ONGRONDWETTELIJK#axzz1zlU0HeTx

Quote: Het is toch bij de wilde konijnen af als je kijkt hoe hypocriet en schijnheilig dit zogenaamd demissionaire Kundus-kabinet zich gedraagt door zich achter de term “demissionair” te verschuilen!