GEZONDHEIDSZORG VOOR DE NEDERLANDERS WORDT ONBETAALBAAR GEMAAKT!

Ik raad u aan om onderstaande “genocide” plannen voor de Nederlandse bevolking te lezen! Dit is te gek voor woorden!

zorg-2122Zorgpremie in 2015 met 200 euro omhoog; ook stijging eigen risico
Dit jaar zijn de premies van de zorgverzekering fors gedaald met gemiddeld 100 euro over 2014. Maar zoals al min of meer bekend was zou in 2015 de zorgpremie weer omhoog gaan. Waarbij in eerste instantie nog werd gezegd dat het om een bedrag van 50 euro zou gaan, blijkt uit een nieuw rapport dat de premie mogelijk met zelfs 200 euro gaat stijgen volgend jaar! Tevens zou het eigen risico worden opgehoogd naar 400 euro (in plaats van 360 euro dit jaar).

http://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2015/zorgpremie-2015-met-200-euro-omhoog-ook-stijging-eigen-risico

En nu het meest ongelooflijke:

ASIELZOEKERS DAARENTEGEN KRIJGEN BIJNA ALLE ZORG!
Asielzoekers die in de centrale opvang verblijven van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) hebben, net als ieder ander, vergelijkbare toegang tot de gezondheidszorg: zij kunnen bijvoorbeeld naar de huisarts, de verloskundige of het ziekenhuis.
Het verstrekkingenpakket van de RZA komt grotendeels overeen met het verstrekkingenpakket van de Zorgverzekeringswet en de AWBZ. De asielzoeker kan ook aanspraak maken op een aantal onderdelen uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). De aanspraak op vergoeding van zorg is voor asielzoekers vastgelegd in de Regeling Zorg Asielzoekers (RZA).

Zorgsoorten Asielzoekers
– Mondzorg
– AMW voor psychosociale problematiek
– AWBZ voor verpleging, huishoudelijke hulp of verblijf in een instelling.
– Doventolk
– Farmacie. Asielzoekers betalen geen eigen bijdrage voor medicijnen. In principe geldt dat alle andere geneesmiddelen vergoed worden als ze zijn opgenomen in de vergoedingslijsten van de Zorgverzekeringswet.
– Fysiotherapie en oefentherapie
– OGGZ Geestelijke gezondheidszorg
– Huisartsenzorg
– Hulpmiddelen (hulpmiddelen voor de mobiliteit zoals  o.a. rolstoel, rollator, duwwagen, alle Inrichtingselementen in de woningen, zoals toilet/douchestoel, enz.enz.)     – -Mondzorg/tandarts
– Publieke gezondheidszorg:
jeugdgezondheidszorg
gezondheidsvoorlichting
infectieziektebestrijding
tuberculosebestrijding
epidemiologie
– Verloskundige zorg en Kraamzorg (Omdat zwangere asielzoekers een kwetsbare groep vormen, is de verloskundige zorg voor asielzoeksters uitgebreider dan de reguliere zorg. )
– Plastische chirurgie opgenomen voor de volgende aandoeningen:
Afwijkingen met aantoonbare lichamelijke functiestoornissen
Verminking door ziekte, ongeval, medische behandeling
Aangeboren misvormingen
– Ziekenhuiszorg
– Zittend ziekenvervoer

Voor dit soort middelen moeten de Nederlandse basisverzekerden meestal extra betalen!

http://www.rzasielzoekers.nl/web/RegelingZorgAsielzoekers/Zorgsoorten/Ziekenhuiszorg.htm

De kosten hiervan zullen op het Nederlandse volk worden verhaald.  Dit betekent dat het grootste deel van de Nederlanders hun eigen medische zorg  niet meer kan betalen (zelfs de 3e Wereldlanden hebben recht op medische zorg!) Tezamen met de nieuwe wet die per 1 juli a.s. ingaat: “Einde basisrecht op voeding en onderdak“, zal dit alles het begin zijn van de genocide op het Nederlandse volk! https://eunmask.wordpress.com/2014/05/22/nog-even-een-reminder-1-juli-2014-gaat-het-basisrecht-op-voeding-en-onderdak-op-de-schop/