Er is een oorlog tegen de mensheid gaande!

Geplaatst op 19 april 2021 door E.J. Bron

(Door: “Elise Nijmegen”)

Zoals velen gelukkig al hebben begrepen, gaat deze Covid-hoax niet over uw gezondheid. De test is waardeloos, dat het Covid-virus ontzettend gevaarlijk is, is een hypothese, de vaccinaties zijn mijns inziens een genocide project om Agenda 21 kracht bij te zetten en het WEF geeft ook duidelijk aan dat er geen gewoon normaal zal terugkeren. Persoonlijk denk ik daar anders over, aangezien de vrije wil van de mens niet getemperd kan worden en vrijheid niet iets is dat wij, de Nederlandse bevolking, gaat opgeven. Er is een oorlog tegen de mensheid gaande en dat is geen complot, maar de realiteit.
frontnieuws.com

Er zijn onderwerpen waar eigenlijk niet over gesproken mag worden van de politiek en de media, maar die ontzettend belangrijk zijn om te bespreken, aangezien het gaat om kinderen. In Europa worden jaarlijks duizenden kinderen vermist, 17 per dag verdwijnen er, in onderstaand artikel leest u er meer over. Herman Bolhaar, Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen, zegt: “Kinderen verdwijnen onder onze neus, we weten niet wat ze overkomt en waar ze zijn. Er verdwijnt in Nederland elke dag een kind uit de asielopvang!”
vpro.nl

En dan vraagt u zich af, wat gebeurt er dan met deze kinderen? Waar zijn ze? Als u het werkelijk wilt weten, verdiep u dan eens in de verhalen van overlevenden van satanisch misbruik hier in ons eigen land. Diep respect voor Joost en Johan die ondanks alles wat ze hebben meegemaakt nog voldoende kracht en moed hebben om hun verhaal te openbaren. Het is gruwelijk wat er met deze mannen als kind is gebeurd en dat gebeurt ook met de zogenaamde “verdwenen” asielkinderen. Vele namen van betrokkenen worden genoemd waaronder de “adviseur” van Rutte; Jaap van Dissel!
YouTube

Helaas is het nog gruwelijker dan u denkt. Het is een mondiaal “gesloten” netwerk van hoog geplaatsten die dingen met kinderen doen die ik eigenlijk liever niet had geweten, maar de waarheid over deze gruwelijke daden door pedo-satanisten moet openbaar worden, aangezien we dan nog kinderlevens kunnen redden.

Lees hier het zeer uitgebreide artikel: https://ejbron.wordpress.com/2021/04/19/er-is-een-oorlog-tegen-de-mensheid-gaande/