Stemfraude in de VS, klokkenluider, FBI doet onderzoek!

(Door: “De Paus”)

Bovenstaande video is erg lang en technisch. Maar wie de moeite neemt om hem te bekijken, begrijpt dat er heel wat mis was bij deze verkiezingen. Het komt erop neer dat de software die gebruikt wordt bij het tellen en doorgeven van de stemmen zo lek is als een mandje.

Het tellen van de stemmen ging aanvankelijk heel goed voor Trump. Maar in de nacht dat de stemmen geteld werden, hebben de Democratische gouverneurs in vijf swing states het tellen en het doorgeven van de getelde stemmen gelijktijdig drie uur lang stopgezet. Toen het tellen werd hervat, waren er een heleboel stemmen bij gekomen. En al die stemmen waren stemmen op Biden, geen enkele stem op een andere kandidaat.

De opkomst was ook opmerkelijk hoog, wat erop wijst dat de stembiljetten gebruikt zijn van mensen die zelf helemaal niet gestemd hebben. In Wisconsin was de opkomst zelfs boven de 100%. Er waren daar meer stemmen uitgebracht dan er geregistreerde kiezers waren. Als dat geen fraude is!

Trump wordt juridisch bijgestaan door Rudi Giuliani, die ervaring heeft met het aanvechten van stemfraude. Laten we er het beste van hopen, voorlopig is Trump nog president. En het Hooggerechtshof is gelukkig op zijn hand, zeker na de recente benoeming van Amy Coney Barrett.

Op Just the News staat een artikel over stembiljetten die na afloop van de verkiezingen binnenkwamen, en die werden geantedateerd, zodat ze toch meetelden. Joe Biden won de verkiezingen NA de verkiezingen! Hij kreeg er na afloop nog een heleboel stemmen bij.

Er is sprake van een klokkenluider (whistleblower) en de FBI onderzoekt de fraude. In de grote persmedia wordt de beschuldiging van verkiezingsfraude onzin genoemd, maar als de FBI de zaak onderzoekt, is er echt wel wat aan de hand. Ook is het schandalig dat Twitter-berichten van de president van de Verenigde Staten worden gecensureerd.

Door:
“De Paus”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/08/stemfraude-in-de-vs-klokkenluider-fbi-doet-onderzoek/