Hongaarse minister van Defensie: Afwijzing van een “wereld, waarin men bang moet zijn”!

De Hongaarse minister van Defensie

Met het oog op de jongste terreuraanslagen in Frankrijk en Wenen ziet de Hongaarse regering zichzelf erin bevestigd om de hoogste prioriteit te geven aan de nationale veiligheid. De Hongaarse minister van Defensie, Tibor Benkö (foto), verklaarde nu na gesprekken met zijn Sloveense collega Matej Tonin in Boedapest dat de gebeurtenissen in Frankrijk en Oostenrijk aangetoond zouden hebben dat er voorbereidingen zouden moeten worden getroffen om de vrede, de veiligheid en de stabiliteit te handhaven.

Hongarije zou al zijn begonnen zijn strijdkrachten te moderniseren om het leven in Hongarije tegen het “overschaduwen door dreigende terreuraanslagen” te beschermen. Benkö zei letterlijk: “We kunnen niet toestaan dat onze kinderen en kleinkinderen opgroeien in een wereld, waarin je bang moet zijn.”

De Sloveense minister van Defensie, Matej Tonin, feliciteerde “de minister en zijn team” met hun prestaties op het gebied van de militaire ontwikkeling.

Bron: zuerst.de

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/07/hongaarse-minister-van-defensie-afwijzing-van-een-wereld-waarin-men-bang-moet-zijn/