Dolce & Gabbana verkoopt bont van gemartelde konijnen!

Vrijwilligers van de Franse dierenrechtenorganisatie L214 bezochten onlangs ‘Orylag’-konijnenfokkerijen en legden vast dat honderden konijnen maandenlang werden opgesloten in rijen kooien met alleen een smerige draadgazen bodem om op te staan. Ze kregen niet één keer de kans om frisse lucht in te ademen of om daglicht zien.

Nog nooit gehoord van een ‘Orylag-konijn’? Dat komt waarschijnlijk omdat het ras door mensen is uitgevonden. Waarom? Om dieren te creëren met een zachte, dichte vacht – en ze vervolgens te doden. De konijnen kennen alleen duisternis en pijn in hun kleine, vervallen gevangenissen, waar ze lijden aan zweren, uitdroging, ondervoeding, en andere verwondingen en kwalen.

Als gevolg daarvan stierf één op de vier konijnen die in deze faciliteiten werden waargenomen nog voordat ze zouden worden gedood. Degenen die de mishandeling overleefden werden naar een slachthuis gestuurd, waar ze aan hun poten werden opgehangen. Hun keel werd vervolgens doorgesneden en het bloed stroomde uit hun worstelende lichamen terwijl ze met de transportband werden vervoerd. Er worden elk uur honderden konijnen gedood in het slachthuis dat door de ooggetuigen van L214 werd bezocht.

Het goede nieuws is dat honderden vooruitstrevende ontwerpers en retailers – waaronder Gucci, Michael Kors, Bottega Veneta, Ralph Lauren en Giorgio Armani – inmiddels 100 procent bontvrij zijn en in plaats daarvan luxueus imitiatiebont gebruiken waarvoor geen dieren hebben geleden.

Maar Dolce & Gabbana weigert te stoppen met profiteren van deze ellende.!

Roep het bedrijf op om Orylag te laten vallen en alleen imitatiebont te verkopen!

https://secure.peta.nl/page/26076/action/1?ea.url.id=4864505