Media zwijgen: Zwarte executeert 5-jarig blank jongetje!

Screenshot_290

Opnieuw schokt een ongelooflijke haatmisdaad tegen blanken de kort voor grotere rassenonlusten staande VS en opnieuw zwijgen alle mainstream media hier over. Zoals alleen alternatieve nieuwssites en internetactivisten bekendmaakten, werd in de Amerikaanse staat North Carolina de 5-jarige Cannon Hinnant door een al meerdere malen eerder veroordeelde zwarte met een vuurwapen op klaarlichte dag op de oprit van zijn huis terechtgesteld.

Mitteleuropa

Zwarte executeert klein kind zonder voorafgaande waarschuwing

Zoals ooggetuigen berichtten, liep de 25-jarige Afro-Amerikaan Darius N. Sessoms, al bekend bij de autoriteiten wegens “psychische problemen” en diverse eerdere veroordelingen, door de straat van de jongen en kwam bij de oprit van diens huis. Daar reed de 5-jarige net op zijn fietsje. Sessoms zou een vuurwapen tevoorschijn hebben gehaald, deze tegen het hoofd van het kind hebben gehouden en toen de trekker overgehaald hebben. De ongelooflijke moord werd gezien door zijn beide zusjes (7 en 8) en een buurvrouw. Sessoms zou in de buurt bekend, maar tot nu toe onopvallend geweest zijn.

Ondanks alle onmiddellijk geboden hulp stierf het kleine kind weinig later in het Wilson Medical Center. De vader van het jongetje, die tijdens de gebeurtenis thuis was, kreeg een zenuwinstorting. De dader Sessoms vluchtte in zijn auto naar zijn woning en werd daar even later door de politie overmeesterd.

Media zwijgen hardnekkig over haatmisdaden tegen blanken

Net zoals bij een voorval enkele weken geleden, waarbij een Afro-Amerikaan op de nek van een klein blank kind knielde en “Black Lives Matter” schreeuwde, verzwegen ook nu alle grote media de haatmisdaad. Gewoon, omdat het slachtoffer de verkeerde huidskleur had. Noch CBS News, NBC News, MSNBC, CNN, NPR, New York Times, Washington Post, TIME of Newsweek berichtten over het voorval, tot nu toe ook geen Duitstalig medium. Alleen ABC13 News en Fox News wijdden een bericht aan de misdaad.

Daarom ging de hashtag #SayHisName binnen de kortste keren viraal op internet. De naam van en de misdaad op Cannon Hinnant mogen niet vergeten worden. Een GoFundMe campagne onder de naam “Justice for Cannon” kon in korte tijd $ 120.000,- verzamelen voor de zwaar getraumatiseerde familie (inmiddels al meer dan $ 700.000,-).

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/16/media-zwijgen-zwarte-executeert-5-jarig-blank-jongetje/