Het gaat over de toekomst van onze kinderen!

Een toekomst voor onze kinderen? | Securex | Securex

De EU… Ik kan er veel over zeggen, maar iets positiefs, iets dat ze doet voor de nationale Europese bevolking kan ik helaas niet vinden. Ze klopt heel dictatoriaal het geld uit de zakken van de Europeanen en draait ondertussen een communistisch beleid uit. Een beleid dat ons niet onze vrijheid zomaar gaat teruggeven, een vrijheid die is afgepakt doordat de Wereld Gezondheidsorganisatie de aangesloten landen verkeerd adviseerde. Die met angstaanjagende vooruitzichten kwam en hoge sterftecijfers, iets waar ze allang weer op teruggekomen is trouwens, maar goed… We blijven opgesloten, omdat…

Maar zoals de WHO, onderdeel van de VN, een organisatie is waar we vanaf zouden moeten, is de EU dat ook. De EU wil nu € 1,5 biljoen “voor het bestrijden van de corona-crisis”. Europese economieën die ineengezakt zijn door politieke beslissingen en die opgelost moeten worden met: wéér het geld van de burgers. De EU mag van mij uit elkaar vallen, zodat we als onafhankelijke soevereine naties weer vriendschappelijk met elkaar kunnen samenwerken, zonder dictatoriaal opgelegde regels en sancties van de EU en onze landen weer op kunnen bouwen!

De geschatte cijfers van de WHO, waarop regeringen begonnen met mensen opsluiten, is 17x te hoog. Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) zou 3,4% van de mensen sterven en in werkelijkheid is dat 0,2%
https://jdreport.com

Bent u door de corona-hysterie vergeten wat de EU wil en waar de EU, ondanks de “corona-besmetting”, mee door is gegaan? Met het binnenhalen van immigranten! Onderstaand bericht leert ons dat de EU wil dat alle lidstaten nog meer “vluchtelingen” opnemen. Krankzinnig zijn ze!
https://reactnieuws.net

Soros is één van die mensen die overal ter wereld een dreiging is voor de democratie. Presidenten Trump, Orbán en Erdoğan zijn het erover eens dat Soros een groot gevaar is. Sommigen noemen hem ook wel een financieel terrorist.
http://archive.vn

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2020/04/22/het-gaat-over-de-toekomst-van-onze-kinderen/