Coronavirus: statistieken en de ontwikkeling van de wereldbevolking

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is PfeHgqJQRZwmiux-800x450-noPad.jpg

20 APR. 2020  
Met het verschijnen van het coronavirus had de natuur een hint kunnen geven met de hekpaal * 2 maart 2020 13:25 uur. Door Wolfgang Müller (uittreksel)

Coronavirus: de eerder bekende medische gevolgen
Het coronavirus is ongetwijfeld veel besmettelijker en ook dodelijker dan normale griep . 
De voorzitter van het Robert Koch Institute, Professor Dr. 
Lothar Wieler sprak van een sterftecijfer dat meer dan 20 keer hoger was dan dat van influenza.

Maar bij 80 procent van de getroffenen is de ziekte redelijk onschadelijk. 
Velen merken niet eens dat ze besmet zijn met het virus, vooral kinderen. 
Degenen die “echte” griep krijgen, krijgen ernstige ziektesymptomen en zijn meestal niet meer in staat het huis te verlaten en anderen te infecteren. 
Dit is het perfide van Sars-CoV-2: het is lange tijd overdraagbaar zonder dat de drager er iets van merkt – en bovenal kan het voorwerpen langer vasthouden.

Bevolkingsexplosie en globalisering.

Het coronavirus verspreidt zich snel over de hele wereld, er zijn al meer dan 60 landen getroffen. We leven in een geglobaliseerde wereld, waarin goederen in bulk over de oceanen worden vervoerd en miljoenen mensen op vliegtuigen zijn, voor zakelijke en vakantiedoeleinden. Dit betekent dat ook ongedierte en ziekteverwekkers de wereld rondreizen, en sommigen hebben al compleet nieuwe vrienden in hun tuin ontdekt.

Conclusie.
Nu zou je een filosofische vraag kunnen stellen. Quo vadis menselijkheid? Met het verschijnen van het coronavirus had de natuur een teken kunnen geven met het hek. Zo kunnen globalisering en groei niet doorgaan. Afrika werd niet eens genoemd in deze overwegingen, waar naar verwachting de bevolking van ruim een ​​miljard mensen in slechts enkele decennia zal toenemen tot twee miljard, ongeacht voedings- / gezondheids- en klimaatproblemen. Waar gaan dan veel mensen uit de crisisgebieden naartoe?

Lees hier het artikel: Bron: https://finanzmarktwelt.de/coronavirus-statistik-und-die-entwicklung-der-weltbevoelkerung-158936/