“Minderjarige vluchtelingen”: één grote nep-verpakking!

Screenshot_167
(Vertaling: E.J. Bron)

Toen afgelopen donderdag de eerste “minderjarige vluchtelingen” in Luxemburg aankwamen, behoorde Jean Asselborn, de bedrijvige minister van Buitenlandse Zaken van de dwergstaat en een van de meest onvermoeibare voorvechters van een all-inclusive vluchtelingenopname zonder bovengrenzen in Europa, tot de eersten die ijverig applaudisseerden. Dat het bij de zogenaamde “kinderen” om jonge mannen ging, interesseerde de Duitse media, zoals gebruikelijk niet – net zomin als hetgeen Asselborn verleden week al had verkondigd over de verdere consequenties van de “reddingsactie”.

journalistenwatch

Toen had Asselborn namelijk onomwonden uitgesproken wat er werkelijk op de opnemende elanden afkomt: voor elke zogenaamd “minderjarige” vluchteling, die midden in de corona-crisis uit de Griekse kampen naar Midden-Europa wordt uitgevlogen, komt een veelvoud familieleden na. Tegenover de “Spiegel” had Asselborn gezegd: “Iedere jongere wordt later in het kader van de gezinshereniging gevolg door vier tot vijf andere personen. Dat is zo, dat moet men ook openlijk zeggen.”

Zodoende worden de naar verhouding nog te overziene aantallen van 4000 tot 5000 vluchtelingen, die bijvoorbeeld de chef van de Groenen, Habeck, eind februari – voor de pandemie – naar Duitsland wilde halen, een soort menselijk bruggenhoofd, via welke het bevolkingsaantal van een volledige kleine stad wordt binnengehaald. Zelfs de “slechts enkele tientallen kinderen en jongeren”, tot wier opname Duitsland en Luxemburg zich bereid hadden verklaard, nemen op deze wijze in aanzienlijke aantallen toe.

Screenshot_168

In totaal verklaarden 10 EU-landen hun bereidheid om “minstens 1600 onbegeleide minderjarigen en andere migranten” – inclusief gezinshereniging, wat uiteindelijk overeenkomt met 8000 mensen – uit de Griekse vluchtelingenkampen in de Egeïsche Zee op te nemen. Of het door corona geteisterde Europa zich echter überhaupt zulke humanitaire symbolische daden kan permitteren, is op dit moment de vraag.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2020/04/19/minderjarige-vluchtelingen-een-grote-nep-verpakking/