LONGREAD: De corona-affaire nadert zijn ontknoping!

Screenshot_176

(Door: “Weethetwel”)

De positie van de corona-gelovigen en zij die blijven steken in de angstmodus wordt steeds minder houdbaar. Het nieuwe normaal en de anderhalf-meter maatschappij gaat ook onderuit. Het grootste mediabedrog aller tijden wordt steeds verder ontmaskerd. Het achter elkaar aanrennen van politici in de hele wereld wordt herkend als een tragische klucht. Een klucht met ernstige gevolgen, want de politiek heeft de wereld onherstelbare schade toegebracht. Degenen die zich lieten meeslepen of zelfs enthousiast mee riepen om een lock-down, kunnen of willen die schade nog steeds niet tot zich door laten dringen. Ze hadden het tot nu toe te druk met hun tuintje en de klusjes in huis. Leuke tijd, positief, blauwe lucht, dolfijnen in Venetië, alles toch lekker doorbetaald. Dat alles, terwijl de raderen van de economie tot stilstand werden gezet. En om welke reden? Alleen maar angst. Meer was er niet. Corona is vergelijkbaar met een griep, zoals uit alle cijfers blijkt.  Door de maatschappij stil te leggen, is het bij een milde griep gebleven maar hij zou zéker niet ernstiger zijn geweest dan de griep van 2018.

Alle cijfers van corona zijn bekend

Direct na het bekend worden van het corona-virus zijn er overal op de wereld onderzoeken verricht naar verschijnselen en gevolgen van het virus. Daaruit komt een heel ander beeld naar voren dan datgene dat door de “deskundigen” en de media wordt geschetst en door een groot deel van de bevolking wordt geloofd. Het blijkt dat het corona-virus zich houdt aan wetmatigheden die al tientallen jaren bekend zijn, zodat in drie minuten is uit te rekenen wat de gevolgen zijn. Op 5 april jl. verscheen op “E.J. Bron” het artikel: “De werkelijke corona-cijfers van Nederland.” Volgens de toen bekende wetmatigheden kon je precies uitrekenen hoe het dodental zich ging ontwikkelen, daar is nul koffiedik kijken bij. Er waren op zaterdag 4 april 1651 doden. In dat artikel is de voorspelling gemaakt dat het aantal doden over 14 dagen 3600 zou bedragen. Welnu, het aantal op zaterdag 18 april bedraagt 3601. En de komende tijd gaat dat oplopen tot ruim 5100 en dan heeft heel Nederland corona gehad. Dat aantal doden is dan de helft van een zware griepgolf zoals in 2018, toen er méér dan het dubbele aantal doden was, maar dat was in de tijd dat leven en dood nog gewoon geaccepteerd werden en er nauwelijks aandacht aan werd besteed.

Lees hier het uitgebreide artikel over Corona: https://ejbron.wordpress.com/2020/04/19/longread-de-corona-affaire-nadert-zijn-ontknoping/