CHINA: HONDEN EN KATTEN LEVEND GEVILD VOOR ENORM EETFESTIJN!

SCHANDALIG!

Let op: Dit artikel bevat schokkende beelden!

Veel mensen in China houden van honden en katten, maar op een andere manier dan in Nederland. In plaats van dat de beesten als huisdier in het gezin worden opgenomen, gaan honden en katten regelrecht de pan in.

Geroosterde honden (en katten) zijn zo’n ware delicatesse dat in het zuid-oosten van China jaarlijks duizenden fans van het vlees naar het Yulin Dog Meat Festival gaan. In 2013 werden zeker 10.000 honden op het festival verorberd. Alvorens dat zover is, worden de viervoeters levend gevild en vervolgens doodgeknuppeld, zo onthulden verschillende dierenrechtenorganisaties toentertijd.

De lokale overheid beloofde beterschap en gaf vorig jaar te kennen dat het festival zou worden geannuleerd. Daar blijkt echter maar weinig van waar, want het voedselfestival gaat ook dit jaar gewoon door. Op moment van schrijven worden duizenden honden, maar ook katten, voorbereid op de hongerige menigte.

Dierenrechtenactivist Peter Lin wist met een verborgen camera de erbarmelijke omstandigheden waarin de dieren hun noodlot afwachten, vast te leggen. De medewerker van The Humane Society International deed zich voor als vleeshandelaar en belandde zo in één van de vele slachthuizen die Yulin rijk is.

HANGEND AAN HAKEN

“We waren getuige van het slachtproces. De plek zat onder het bloed en overal lagen overblijfselen van honden en katten”, zo zei hij tegen Mirror. “Net geslachte honden hingen aan haken.” Dat katten die “de volgende dag zouden worden geslacht”, zaten in twee kooien te wachten.

RP: CHINEZEN ZIJN DE GROOTSTE KANIBALEN TER WERELD!

Niet vreemd dat het Coronavirus ook daar vandaan komt!

TEKEN HIER DE PETITIE: https://www.change.org/p/shut-down-the-yulin-dog-meat-festival-in-yulin-guangxi-china

https://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/06/honden-en-katten-levend-gevild-voor-enorm-eetfestijn