De imam van de moskee in Lille, Noord-Frankrijk: “De tijd om de wapens op te nemen en de macht te grijpen, is nog niet gekomen.”

De imam van de moskee in Lille verklaart openlijk dat de tijd nog niet daar is voor de moslims in Frankrijk om gewapend de macht over te nemen, want “we zijn nog met te weinigen en moeten daarom onopvallend blijven en het goede moment afwachten.”

Het is de strategie van de Moslimbroederschap!

Waarom zou men zich nog verbazen over zo’n voordracht in Lille, een van de twee grootste bastions van de Moslimbroeders, samen met Bordeaux, respectievelijk Amar Lasfar en Tareq Oubrou. De tactiek van de Moslimbroeders heeft zich overal verspreid, zeer effectief. Zich overal vestigen, groter worden, onderhandelen, vragen, vragen en eisen. . . maar zonder al teveel op te vallen, totdat men voldoende moslims heeft verzameld om ons de oorlog te verklaren en. . .te winnen! 

Het is geen toeval dat de imam van Lille zonder ophouden keer op keer het goede voorbeeld van de [profeet] Mohammed citeert: Als nog niet aan alle voorwaarden om te winnen is voldaan, moet men wachten. Zoals in een zwakke situatie moet men geduld hebben en wachten. . . We moeten kracht opbouwen om te kunnen reageren.. Als moslimgemeenschap in Frankrijk moeten wij ons soepel opstellen en slinks te werk gaan zonder al te veel te schreeuwen tegen de tegenstander. . . We moeten eraan werken onze acties verdubbelen, insjallah. Dit zonder ’t aan iedereen bekend te maken, zonder teveel lawaai te maken..

Gerelateerde afbeelding

RP: Met andere woorden: De “immigratie-invasie” van de moslims in Europa, a.g.v. het Europese asielbeleid, is hun doel!

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06/de-imam-van-de-moskee-in-lille-noord-frankrijk-de-tijd-om-de-wapens-op-te-nemen-en-de-macht-te-grijpen-is-nog-niet-gekomen/