We weten nog steeds niet hoe we moeten omgaan met de islam!

Afbeeldingsresultaat voor islam is dodelijk

De terroristische aanslag van Gökmen T. in Utrecht was eigenlijk een zeer zware aanslag. In totaal vier doden.

Veelzeggend. Het toont iemand die juist niet verward is. Dat bleek ook uit zijn gedrag maandag in de rechtszaal. Hij zei geen democraat te zijn, onze democratie en rechtstaat niet te erkennen, hij vond dat de rechters ‘niet meer waard waren dan een kogel’.

Wat mij opvalt (en opviel) is dat deze aanslag om de een of andere reden minder invloed heeft gehad op onze samenleving dan andere aanslagen, terwijl hij de meest dodelijke is in ons land. Ik heb ook wel betoogd dat er misschien een zekere vermoeidheid is ontstaan. We hebben al zoveel aanslagen meegemaakt, dat het onderdeel is geworden van ons dagelijks bestaan en ons daarom minder boeit.

We zijn uiteraard voor vrijheid van godsdienst dus moet er ook plek zijn voor de islam. Maar voor welke islam? Natuurlijk willen we een vredelievende islam. Maar kan dat? Bestaat die? Behoor je als oprechte mohammedaan niet te vinden dat ongelovigen zich moeten aanpassen aan het enige ware geloof, de islam? Wat ben je voor Islamiet als je andere geloven als gelijkwaardig ziet? Kan dat? Wat betekent ‘het ware geloof’ dan nog?

Maar volgens mij is er ook iets anders aan de hand. We weten nog steeds niet goed hoe we moeten omgaan met de islam als geloof. We mijden die discussie.

De vraag: “Welk verweer hebben vredelievende Islamieten tegen deze orthodoxe geloofsopvatting?” is niet te beantwoorden, omdat er GEEN vredelievende islamieten in deze wereld bestaan!  Een religie, die gebaseerd is op wraak (dood en verderf voor ALLE ongelovigen) is dus de vijand van ALLE niet-islamieten!

RP: DE ISLAM IS DE MEEST DODELIJKE RELIGIE OP AARDE! Iedereen die GEEN islamiet is, loopt dus gevaar! Er bestaat dus GEEN vredelievende Islam! C’est ca!

Bron: https://www.parool.nl/

Lees ook: https://zeepertje.com/2017/05/20/dodelijke-cocktail-islamitische-dwang-met-westers-oikofobe-dhimmitude/