Sociologe geeft vrouwen medeschuld aan seksuele overvallen!

Screenshot_127

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Barbara Kuchler, sociologe aan de Universiteit van Bielefeld, schuift vrouwen de verantwoordelijkheid voor seksuele overvallen in de schoenen. Volgens haar moeten ze niet verbaasd zijn slachtoffers te worden als zij “hun wenkbrauwen bijtekenen of zichzelf opmaken”. Dan zou het hun eigen schuld zijn dat ze aangestaard worden of dat het tot handtastelijkheden komt.” Ook het dragen van “strakke kleding” werd in dit verband door Kuchler schuldig genoemd. Gaat het nog? Wat moet dat met deze afschuwelijke omkering van slachtoffers en daders?

Alleen de daders zelf zijn verantwoordelijk voor overvallen – en diegenen die uiterlijk sinds 2015 seksuele bedreigers ongecontroleerd uit het buitenland het land laten binnenkomen in het kader van de asielpolitiek.

De Evangelische Kerkdag wordt een manifestatie die ook, afgezien van de grove thesen van Kuchler, volledig uit de hand loopt. Zo kunnen bezoekers hun creativiteit de vrije loop laten ibj het “vulva beschilderen”, terwijl ze moeten afzien van de aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de AfD-fractie – want de uitnodiging aan onze kerkpolitieke woordvoerder Volker Münz werd op het laatste moment geannuleerd.

Vrouwen zijn geen loslopend wild – of ze nu opgemaakt of onopgemaakt, met wijde of strak zittende kleding onderweg zijn!

(www.welt.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/sociologe-geeft-vrouwen-medeschuld-aan-seksuele-overvallen/

RP: Het begint hier steeds meer op een islamitisch kalifaat te lijken!