Dramatische toename bij gewelddaden tegen Duitsers!

Screenshot_248

Een echt situatiebeeld van de Duitse federale recherchedienst – de criminaliteitsstatistiek schetst een vals beeld.

Media weigeren berichtgeving, politiemensen mogen niets zeggen en ook justitie ligt dwars. Als het om het thema buitenlander-geweld tegen Duitsers gaat, wordt Duitsland overvallen door collectief geheugenverlies. Het nieuwe situatiebeeld van de Duitse federale recherche laat nu zien hoe het werkelijk met dit land gesteld is, en de cijfers zijn werkelijk angstaanjagend.

Toen in april 2019 de nieuwe criminaliteitsstatistiek van de politie voor het jaar 2018 werd gepubliceerd, liet de Duitse minister van Justitie zichzelf bejubelen voor de zogenaamde daling van de criminaliteit met 3,6%. De media beweerden allemaal dat het geweld tegen buitenlanders en ook de vervolging van joodse medeburgers daarentegen dramatisch toegenomen zou zijn. Maar al deze uitspraken zijn enorme statistische leugens. Dat bewijst een afgelopen donderdag gepubliceerd situatiebeeld over immigratiecriminaliteit van de Duitse federale recherche.

Volgens de daarin gepubliceerde cijfers steeg het aantal moorden op Duitsers door de groep immigranten in vergelijking met 2017 met een beangstigende 105%. De door buitenlanders gepleegde verkrachtingsdelicten stegen naar een record van 13.377 gevallen en het toebrengen van zwaar tot zeer zwaar lichamelijk letsel tegen Duitsers nam toe tot het verschrikkelijke aantal van 55.359 gevallen. Zo ziet de realiteit er werkelijk uit.

Het nieuwe situatiebeeld van de federale recherche ontmaskert eveneens de leugen van het zogenaamde geweld van Duitsers tegen buitenlanders. Want in werkelijkheid waren bij de 47.042 aanvallen op buitenlanders maar 8455 paspoort-Duitsers betrokken. Het grootste deel van alle aanvallen op vreemdelingen vond dus door andere vreemdelingen plaats!

De media zullen de buitenlander-criminaliteit blijven bagatelliseren. Politiemensen zullen machteloos hun muilkorf dragen, en justitie zal zich, zoals bekend, in duister stilzwijgen hullen.

Lees hier het hele artikel:

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/14/dramatische-toename-bij-gewelddaden-tegen-duitsers/