Stille verovering van Europa door islam nog gevaarlijker dan jihad’

Imams in Frankrijk roepen alle moslims op inheemse bevolking uit te roeien

Onder het mom van ‘gematigdheid’ rukt de islam stap voor stap op steeds meer terreinen op, van ‘halal’ voedsel in (school)kantines, steeds meer nieuwe moskeeën, het toestaan van Sharia rechtbanken, en de infiltratie van Joden- en Israël hatende moslims in onze parlementen. De islamisering van Europa is inmiddels al zo ver gevorderd, dat het al over een paar jaar mogelijk alleen nog met geweld is te stoppen. Het alternatief is echter nog veel erger, namelijk totaal worden overgenomen en onderworpen door de religieuze ideologie van Allah en Mohammed. Dat is sowieso het gemeenschappelijke doel van zowel radicale als gematigde moslims in Europa.

De ‘stille verovering’ van Europa door islam

‘Er is namelijk een andere dreiging die zelfs nog gevaarlijker is, omdat die moeilijker te herkennen is.’ Het magazine Valeurs Actuellesomschreef dat recent als ‘de stille verovering’. Deze zogenaamd ‘gematigde’ islam is uit op de stapsgewijze onderwerping van de Europeanen. ‘Hun ambitie is duidelijk: het langzaam maar zeker veranderen van de Franse (en Europese) samenleving.’

Saudi Arabië wil de bouw van 200 nieuwe moskeeën in Duitsland financieren. Qatar, met Al Jazeera (de Arabische CNN) als ‘megafoon’, sponsort in heel Europa zeer actief de Moslim Broederschap en het radicale islamisme. Zo doneerde de Qataarse koninklijke familie € 12,8 miljoen aan het St. Anthony College in Oxford, waar Tariq Ramadan doceert. Het Arabische oliestaatje wil ook ruim € 58 miljoen steken in de Franse voorsteden, waar verreweg de meeste van de 7 miljoen moslim wonen.

Eén van de twee ‘sterren’ van de Franse ‘gematigde’ islam is ook in Nederland bekend: Tariq ‘takiya’ Ramadan, de kleinzoon van Hassan al-Banna, de oprichter van de Moslim Broederschap, waarvan het motto luidt: “Allah is ons doel, de profeet is onze leider, de Koran is onze wet, Jihad is onze weg, en sterven voor Allah onze grootste hoop.’

Ramadan leeft in de Parijse voorstad Saint Denis, heeft meer dan 30 boeken geschreven en heeft meer dan een miljoen Facebook volgelingen. Tevens kreeg hij over de hele wereld leerstoelen aan universiteiten, zoals in 2006 de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij werd toen tevens aangesteld als (met vele honderdduizenden euro’s betaalde) adviseur van de gemeente op het terrein van integratie (!)

In Groot Brittannië oefenen al meer dan 85 aan moskeeën verbonden Sharia rechtbanken rechtspraak over moslims –en inmiddels ook niet-moslims- uit. Zij mogen oordelen over zaken zoals mishandeling van vrouwen, polygamie en echtscheiding, zaken die door de islamitische rechters doorgaans totaal tegengesteld worden beoordeeld dan in de Westerse wetten is vastgelegd.

Onderdeel van deze veel gevaarlijkere tactiek is de stapsgewijze uitbreiding van het aantal moskeeën en het groeiende aantal extremistische islamitische websites. Voor conservatieve moslims is iedere geloofsgenoot die niet ieder woord van Allah, dus de hele Koran, letterlijk accepteert, geen echte moslim, en feitelijk een afvallige die de doodstraf verdient. De beruchte, in Qatar wonende moslimgeestelijke Yusuf al-Qaradawi, wiens grootste wens het is alle Joden uit te roeien, zou ‘de islam vandaag niet meer bestaan als de straf op geloofsval was weggedaan.’

Verreweg de meeste van onze politici en politieke partijen hebben de strijd bij voorbaat al opgegeven, omdat ze hem niet eens willen aangaan. Voor hen is het vooruitzicht dat hun (klein)dochters en vrouwen straks verplicht gesluierd over straat moeten, en ook zijzelf zullen moeten buigen voor alle discriminerende, racistische en onderdrukkende wetten van Allah en zijn profeet, klaarblijkelijk geen enkel probleem. En voor u?

http://debonnenkrant.eu/2016/08/stille-verovering-van-europa-door-islam-nog-gevaarlijker-dan-jihad/