Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!

“Het pas vrijgegeven Black and White Book of Terrorism in Europa heeft aangetoond dat radicale islamitische terroristen sinds het jaar 2000 91 procent van de totale terreurslachtoffers hebben gemaakt.” Naar verluidt is 20 procent vermoord door jihad-zelfmoordterroristen. We weten dat de rest omkwam bij mesaanvallen, truckaanvallen, vuurwapenaanvallen, enz. Alle middelen worden gebruikt om de ongelovige te vermoorden en schade toe te brengen.

Misschien voor sommigen is deze 91% -statistiek verrassend, maar niet voor regelmatige lezers van Jihad Watch. Pogingen om de waarheid achter leugens te verbergen dat ‘islamofobie’ en ‘wit suprematisch’ grotere bedreigingen zijn dan jihad-terreur zijn gewoon onzin. Volgens deze studie, na de jihad, was de ergste dreiging ‘extreem-extremistische misdaden’.

Het pas vrijgegeven Black and White Book of Terrorism in Europa heeft aangetoond dat radicale islamitische terroristen sinds het jaar 2000 91 procent van de totale terreurslachtoffers vertegenwoordigen.

Het boek is een initiatief van het Spaanse Europarlementariër Maité Pagazaurtundua, voorzitter van de Stichting Slachtoffers van Terrorisme, met een lijst van de 753 mensen die zijn gedood tijdens terreuraanslagen in de Europese Unie tussen 2000 en 2018, meldt Le Figaro.

Het rapport onderzoekt ook Europese slachtoffers van terreur wereldwijd, waaruit blijkt dat er in dezelfde periode nog eens 1115 mensen, waaronder toeristen en militair personeel, het slachtoffer waren van terrorisme.

In totaal werd 91 procent van de slachtoffers gedood door radicale islamitische extremisten, waarvan 20 procent werd vermoord door zelfmoordterroristen.

De echte slachtoffers worden vergeten in het licht van de vrees voor ‘islamofobie’.

https://www.jihadwatch.org/2019/03/study-islamic-jihad-accounts-for-91-of-european-terror-victims