Achterban-avond PVV Groningen (22-02-2019)

Op 22 februari 2019 kwamen op de achterbanavond van de PVV in Groningen Martin Bosma (Tweede Kamerlid van de PVV en ondervoorzitter van de Tweede Kamer) en Jenny Douwes (blokkeerfries) spreken over de bedreigingen van onze veiligheid, onze vrijheid, onze tradities, onze waarden, onze welvaart, onze democratie, onze rechtsstaat, ons land.

Onze democratie wordt ernstig bedreigd door partijen als nota bene ‘Democraten 66’, CDA, CU en VVD met gedoogpartners GroenLinks en PvdA, die het referendum inmiddels al hebben afgeschaft en alle vormen van oppositie en social media aan banden willen leggen. Zo werd Haren gedwongen bij Groningen gevoegd, terwijl een grote meerderheid van de inwoners dat (met goede argumenten) absoluut niet wilde. Maatregelen tegen oppositie en tegen social media zijn prioriteit nummer 1 voor de antidemocraten die ons regeren.

Denk, de zusterpartij van de AK-partij van de Turkse dictator Erdoğan, is voortgekomen uit de PvdA dat cliëntelisme bedreef voor haar Turkse en Marokkaanse achterban. Deze achterban is inmiddels voor zichzelf begonnen en dat heeft de PvdA geweten. De politiek is inmiddels een lobbycratie, waarbij je kunt spreken van een aanval op onze democratie, op onze vrijheid. De multiculturele samenleving is heilig verklaard, het klimaat is een staatsgodsdienst geworden en de EU wordt gezien als onmisbaar voor onze veiligheid en onze welvaart. De Eerste Kamer is een werkplek bij uitstek voor lobbyisten geworden, die wetgeving en subsidiestroom de goede richting wijst.

Frankrijk en Duitsland bepalen het EU-beleid. Deze lidstaten zijn de baas in Europa en deze machtige lidstaten denken voornamelijk aan zichzelf. Nederland is niet meer dan een wingewest waar de bevolking krom moet liggen voor het nivelleringsproject dat EU heet. 

De politieke en juridische elites en mainstream media zijn voornamelijk links. Hun ideologische obsessie, waarbij de westerse wereld de schuld krijgt van het wereldleed, wordt ten koste van alles geëxploiteerd. Ten koste van onze veiligheid, onze vrijheid, onze cultuur, onze tradities, onze identiteit, onze welvaart worden immigratie (iedereen is welkom), de zegeningen van de EU (onze rijkdom delen met Europa en de rest van de wereld) en het onzinnige klimaatbeleid (het redden van de wereld) tot prioriteit nummer 1 verklaard. En alle oppositie daartegen wordt aangepakt, gedemoniseerd, het leven onmogelijk gemaakt.

Lees hier het artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/02/25/achterbanavond-pvv-groningen-22-02-2019/

Door: Ton van Kesteren – PVV Groningen

Weg met de Volksverraders!