“Allah Akbar!”. Moslim bedreigt bezoekers van kerstmarkt met bijl!

SINTERKLAAS, KERSTMIS, PASEN, PINKSTEREN, Al onze Feestdagen Afgeschaft? De Ramadan komt hiervoor in de plaats!

Witzenhausen: islamrituelen voor de “stille tijd”

Zaterdagavond tegen 20.30 uur kwamen er bij de politie meerdere telefoontjes binnen van bange burgers in de kleine stad Witzenhausen in het noorden van de deelstaat Hessen. Op de plaatselijke kleine, maar fijne kerstmarkt zou blijkbaar een uitermate agressieve man rondlopen, die met een bijl zou zwaaien en “Allahu Akbar” zou schreeuwen. Daarvoor was de in het politiebericht als “buitenlands staatsburger uit Bornhagen” omschreven moslim al opgevallen in de naar de kerstmarkt leidende voetgangerszone.

De politie en het Openbaar Ministerie bevestigden vandaag het incident. Korte tijd na de eerste binnengekomen telefoontjes kon de 38-jarige opgepakt worden. De islam-krankzinnige zou zich ook tegenover de politieagenten uitermate agressief en beledigend hebben gedragen.

“Volgens de huidige stand van zaken voerde de 38-jarige geen concrete slaande bewegingen uit met de bijl. Derhalve raakte er ook niemand gewond”, aldus het officiële standpunt, waarin ook “aanzienlijke alcoholconsumptie” (!?) wordt aangegeven.

PI News (2)

Lees hier verder:

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/02/allah-akbar-moslim-bedreigt-bezoekers-van-kerstmarkt-met-bijl/?fbclid=IwAR2OyMuLViR2UOyglFu91hA7pCBDfN6k7H4FyCOd2WY7BIHwBgCcUU6d8MQ