DE WAARHEID IS DE REALITEIT!

ER IS MAAR 1 WAARHEID: DE OBJECTIEVE REALITEIT!

Realiteit is objectieve perceptie!

Als iemand tegen u zegt: “Fijn dat de zon nu schijnt” terwijl het pijpenstelen regent, knikt u dan instemmend mee? Neen? Waarom stemt u dan in als beweerd wordt dat de massa-immigratie uit islamitische continenten zo goed is voor ons land en ons volk?

Alles wat wij al decennialang in de wereld meemaken is compleet het tegenovergestelde van wat onze machthebbers beweren en ten uitvoer brengen! Waarom blijven wij dit alles als makke schapen accepteren? Wat?, ú heeft dit niet geaccepteerd, maar ook niet hiertegen geprotesteerd? Tja, dan moeten wij dan maar capituleren! Want acceptatie is helaas capitulatie!

Realpredictor.

Goed nieuws voor fascisten, nazi’s en andere linkse huichelaars

Zolang er geen echte controle op de verkiezingen in de door de EU-fascisten bezette gebieden plaatsvindt, zal straks, na weer absoluut ‘democratische verkiezingen’, opnieuw blijken dat de zogenaamde golf van nationalisten en andere ‘ongewenste’ sujetten in de politiek is gestopt door toedoen van ‘echte democraten’ als Abdel Timmerfranss en Judie Sargentinistan!

De PVV stond in de prognoses geloof ik op 40 zetels, toen kwamen de verkiezingen met types als Fleurtje Dekker die, als ik mij goed herinner, stelde dat zij – en naar haar stellige overtuiging niet enkel alleen zij – alle biljetten met PVV-voorkeur in het stembureau waar zij, volgens haar zeggen, had gezeten, had verwisseld voor andere partijen (GroenLinks?) en de PVV bleef derhalve steken op wat zij was.

Marine Le Pen deed het geweldig in de prognoses, maar toen kwam Soros naar Brussel voor overleg met de vermeende dronkaard, die nooit dronken is, maar aan ischias lijdt, en zijn wellicht tot het enige echte ware geloof bekeerde Timmerbaas en Frankrijk kreeg de wellicht uit een inrichting gehaalde ‘Jupiter’ Macron als president. Het tij leek gekeerd op heel democratische wijze.

In Zweden kon een ommekeer niet nog langer uitblijven, maar lagen er wel bij alle stemkantoren ook biljetten voor de boze kiezers, die links en de vooral in Iran vreemd geëmancipeerde Zweedse regerende hoofddoeken-draagsters, als vertegenwoordigsters van dit vreemd soort ‘emancipatie’ toch echt zat waren?

En ‘last but not least’, om vooral niet te vergeten, kreeg Duitsland de 60ste, of zoiets, termijn van ‘Adolpha’ Merkel. Wanneer worden we van die heks verlost. Ook toverkol Clinton staat alweer klaar om het, ondanks haar tachtigste, straks nog een keer te proberen.

Lees hier het hele artikel: Goed nieuws voor fascisten, nazi’s en andere linkse huichelaars

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/16/goed-nieuws-voor-fascisten-nazis-en-andere-linkse-huichelaars/

Advertenties