ACHTER DE ISLAMISERING ZIT EEN DODELIJK PLAN!

DE FEITEN over de Islam en de islamisering van Europa!

SHARIA-ONDERZOEK. De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu”, zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld.”

Leidende multiculturalisten menen letterlijk dat moslims gevrijwaard moeten blijven van kritiek omdat zij daarvan psychologische schade zouden ondervinden. Weliswaar vinden ook veel islamieten dit een idioot standpunt, maar andere moslims gebruiken het om hun critici uit te maken voor ‘islamofoob’ of ‘racist’.”

FEIT: Volgens de Islam,behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims („De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40).In de wereldbeschouwing van de Islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-Islam en Dar al-Harb. De Dar al-Islam, het ‘huis van de islam’ is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’ is het deel van de wereld wat nog aan de Islam onderworpen moet worden. Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen/veroverd.Twee maal trachtte de Islam Europa te veroveren.Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de Islam…

De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken.In het jaar 1974 nam niemand de Algerijnse president Boumedienne al te serieus, toen hij voor de Algemene Vergadering van de VN zei: ”Op zekere dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond van de planeet verlaten om te vertrekken naar het noorden. Maar niet als vrienden. Want ze vertrekken om te veroveren en ze zullen het veroveren door hun aantal kinderen. Wij zullen zegevieren door het vruchtbare lichaam van onze vrouwen.

Joden vluchten weer in grote aantallen West-Europa uit, sinds de Tweede Wereldoorlog.Zij worden bedreigd door een explosief mengsel van jihadisme en ‘klassiek’ antisemitisme.De immigratie van de Islam in heel Europa heeft meegeholpen aan de toename van de duizenden antisemitische aanvallen in de EU. Het Zweedse Malmö wordt steeds vaker als hoofdstad van het West-Europese antisemitisme betiteld.

In bijna alle Europese landen is inmiddels toegegeven, dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de Staatskasen miljarden heeft gekost en totaal niets heeft opgeleverd…

De academicus Jan van de Beek doet al jaren onderzoek naar de kosten van immigratie. En hij vertelt dat: “Nederland en Europa moet stoppen met iedereen toe te laten! Het gevoerde migratie- en gedoogbeleid kost tientallen miljarden Euro’s per jaar. Asielzoekers zitten bijna een leven lang in de bijstand en betalen weinig tot geen belasting. Dus als je 100.000 asielzoekers binnenlaat, zoals onder Rutte is gebeurt, dan kom je voor de eerste twee generaties uit op zo’n 70 miljard euro aan kosten!

Wilders heeft gelijk! Hij zegt: “De islamitische ideologie is gevaarlijker dan het nazisme!” RP: het is niet alleen gevaarlijker, maar dodelijk voor de niet-moslims!
RP: De wereld heeft helemaal niets geleerd van het verleden.

Video: http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/Geert-Wilders-Islam-gevaarlijker-dan-nazisme.mp4?_=1

Bronnen:
https://www.ad.nl/nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/

https://www.stopdebankiers.com/de-feiten-over-de-islam-en-de-islamisering-van-europa-2/