Hoppa! Palestijnen op zwart zaad gezet: geen Amerikaans hulpgeld meer zolang ze terroristen blijven betalen!

TRUMP HEEFT WEER DE JUISTE BESLISSING GENOMEN!

In tegenstelling tot Nederland die doorgaat met het spekken van Terroristen!

In de Palestijnse Gebieden is het nog altijd normaal dat jij of je nabestaanden een zak geld van de Palestijnse overheid krijgt als je het voor elkaar weet te krijgen om Israëli’s te vermoorden. Barbaarse en belachelijke praktijken, natuurlijk, en de Verenigde Staten gaan nu stoppen met die terroristische betalingsregelingen te financieren – ze trekken de stekker uit Palestijnse hulpgelden zolang de Palestijnse overheid terroristen blijft spekken.

Amerika heeft genoeg van het schurkachtige Palestijnse bestuur. Terwijl ze luid krakelen over hoe Israël zogenaamd de vrede onmogelijk zou maken, gaan ze zelf doodleuk verder met het aanjagen van geweld. Onder meer door terroristen te betalen voor het ombrengen van Israëli’s. Dat is natuurlijk pervers, en daarom de reden voor Amerika om voorlopig eens te stoppen met het geven van geld aan de Palestijnen. Stop eerst maar eens met het verheerlijken en financieel stimuleren van moord en terreur, en dan kunnen we verder praten, aldus de Amerikaanse regering 

Dit weekeinde ondertekende president Donald Trump een nieuwe wet, die kwaad bloed zet bij de Palestijnen, terwijl de wederzijdse betrekkingen de afgelopen week toch al ernstig zijn verslechterd.

Nederland durft het overigens niet aan om te stoppen met het belonen van moordlustig Palestijns beleid. De ChristenUnie drong eerder aan op het dichtdraaien van de Nederlandse subsidiekraan, maar minister Bert Koenders (PvdA) stak daar een stokje voor. Hij wilde zeggen het vredesproces niet frustreren. Laat dat maar even tot je doordringen: een vredesproces niet willen verstoren door mee te betalen aan riante uitkeringen voor terroristen. 

Kortom: terwijl Amerika de enige juiste beslissing neemt, gaat dommig Nederland wél gewoon verder met het spekken van Palestijnse moordenaars. Veel idioter krijg je het natuurlijk niet.

RP: ‘Dommig’ is veel te zacht uitgedrukt, zeg maar gerust:  “Verraderlijk en Volksvernietigend!” oftewel  Suïcidaal!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/hoppa-palestijnen-op-zwart-zaad-gezet-geen-amerikaans-hulpgeld-meer-zolang-ze-terroristen-blijven-betalen/