Verplichte Tolerantie is éénrichtingsverkeer

De multiculturele samenleving is een nakomertje van de Tweede Wereldoorlog!

We kennen allemaal de politieke lotgevallen van het ideaal van een multiculturele samenleving, positief opgevat als een ideaal waarin ‘vele bloemen bloeien’, waarin culturele ‘diversiteit’ als een verrijking wordt ervaren.
‘Openheid’ jegens diversiteit en jegens de praktijken en opvattingen van de culturele en religieuze ander gold daarbij meestal als goed, een gebrek daaraan, aarzelingen of weerzin tegen bepaalde uitingen van diversiteit als dubieus en problematisch, als een soort aandoening, werd aangeduid als ‘xenofobie’.
RP: Ook mogen wij de golf van terroristische aanslagen in Europa niet veroordelen, omdat deze niet door de moslims worden gepleegd, maar door een stel “verwarde mannen”!

“Politiek correct” krijgt in de EU bewust een geheel nieuwe definitie. Vergis je niet: daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt, en wat blijkt: met succes. Onze normen en waarden moeten weg, de samenleving moet kapot. En verplichte en vrijwillige (arbeids)migratie middels open grenzen naar het Oostblok en verplichte uitkeringen voor iedereen zijn kennelijk het middel om de cohesie in de Europese landen te breken als voorwaarde voor de EU. Een gebroken lidstaat is een volgzame lidstaat, zo gaat het idee.
RP: Toen al hadden onze machthebbers een mega oogkleppen-syndroom!
Nu moeten we een Europese volksuitwisseling ‘heel tolerant’ accepteren.

Ook moeten we gewoon tolerant zijn voor alle EU-fratsen en alles daaromheen, we moeten gewoon tolerant verplicht tot het eind der tijden betalen voor de oneindige stroom immigranten, we moeten uitkeringen blijven sturen naar alle hoeken van de wereld, ons belastinggeld in de envelop naar verre bestemmingen, als uitkering of als diverse vormen van fraude met ontwikkelingsgelden, gewoon omdat het moet, gewoon tolerant belasting betalen!
U mag binnenkort zelfs heel tolerant uw pensioen afstaan!
Wie houdt wie hier voor het lapje!

Wanneer we opkomen voor onze eigen rechten, eigenschappen, tradities, normen en waarden, dan is die tolerantie er ineens niet meer.
In EU-verband bent u meteen een populist, racist en een xenofoob!
Alles is goed zolang we maar wel volledig de rechten, eigenschappen, tradities, normen en waarden van anderen accepteren en tolereren. En vooral alle onzinnige, voor Europa vernietigende besluiten van de EU Commissarissen.

Het wordt tijd om de veroorzakers van deze Europese zelfvernietiging zelf de zee op te sturen!

Uit diverse bronnen, o.a.: Lang-leve-europa.nl