Pijnlijk! Merkel legt aan Trump haar versie van de Vluchtelingenconventie van Genève uit

merkel-loser

Merkel bekritiseert Trump´s inreisverbod voor moslims en legt aan hem de Vluchtelingenconventie van Genève uit, echter volgens haar versie. Mevrouw Merkel wil iets uitleggen wat zij blijkbaar zelf niet begrepen heeft. De bondskanselier, die blijkbaar verkondigde dat grenzen de “vluchtelingen” niet kunnen stoppen, die geen bovengrens accepteert en met haar vluchtelingenpolitiek voor een controleverlies van de binnenlandse veiligheid en organen van de autoriteiten had gezorgd, geeft dus goede raad.

Wie dermate in een glazen huis zit zoals Angela Merkel, zou met de beste wil van de wereld niet met stenen moeten gooien. Mevrouw Merkel zou eerst haar eigen stoepje eens moeten vegen, voordat zij de brutaliteit heeft om de Amerikaanse president raad te geven. Donald Trump zal vast en zeker diep onder de indruk geweest zijn van de goede raad, terwijl hij toch Merkel´s vluchtelingenpolitiek meermaals chaotisch noemde en deze er een voorbeeld van is hoe het niet moet.

Misschien zou mevrouw Merkel de Vluchtelingenconventie van Genève [lees het punt: “Definitie van een vluchteling”] eerst eens hebben moeten lezen, in ieder geval het eerste artikel, waarin gedefinieerd wordt wat een vluchteling is, anders zou men in andere landen de indruk kunnen krijgen dat Merkel inmiddels volledig van de realiteit verwijderd is. (RP: Dat weet onderhand ieder weldenkend mens al!)

EJ Bron