Obama’s laatste verraad!

obama-palestine-500-million

Obama releases at the last minute $221 million dollar of frozen Aid to Palestine

Obama maakt op de valreep 221 miljoen dollar vrij van bevroren hulp aan Palestina

De Palestijnse Autoriteit had zich vast en zeker al verheugd op het royale afscheidscadeau van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, enkele uren voor zijn aftreden. En ze had er ook vast en zeker al over nagedacht wat ze met de $ 221 miljoen zou kunnen doen, waarvan Obama op het laatste moment opdracht had gegeven deze over te maken.

Gebleken is nu dat Barack Obama in de laatste weken van zijn presidentschap zich er heel erg voor zou hebben ingespannen om het geld voor de Palestijnen vrij te geven. Hij zou de opdracht om het geld over te maken pas enkele uren voor zijn aftreden hebben gegeven, in de hoop dat dit zonder veel opzien te baren zou kunnen plaatsvinden.

De nieuwe president Trump en zijn regering schijnt hij daarbij onderschat te hebben!

Nu is er een nieuwe president in functie, Donald Trump. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de overmaking eerst even in de koelkast gezet om deze stap nog eens grondig te overdenken.

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/25/te-vroeg-gejuicht-amerikaanse-ministerie-van-buitenlandse-zaken-overdenken-betaling-aan-palestijnen/