UW GELD OF UW STEM!

stem-telt

Op 15 maart mag u gaan stemmen.

Er zijn diverse mensen die zeggen dat ze niet gaan stemmen en de redenen zijn heel verschillend.

Ik kan hun besluit wel begrijpen, maar of het slim is om niet te gaan stemmen, vraag ik me af.
Want de politiek heeft een mening daarover en die is: Iemand die niet gaat stemmen is blijkbaar heel tevreden met hetgeen we als politici gedaan hebben dus, is een niet uitgebrachte stem een stem om zo door te gaan.

U snapt dus wel dat politici niet snappen, dat u uit ontevredenheid niet gaat stemmen. Ze zien het als een bevestiging van hun goede werk, als u niet gaat stemmen.

Echter dat u op 15 maart niet zou gaan stemmen, roept bij mij dan de vraag op: “vindt u het dan geen probleem dat het dan weer om uw geld gaat, waar de politiek goede sier mee maakt?”

Even wat feitjes op een rij:

De criminaliteit was volgens ons Kabinet nog nooit zo laag geweest, een leugen zo bleek. In plaats van 900.000 gevallen van criminaliteit, bleek dat meer dan 4,5 miljoen gevallen van ellende hadden plaatsgevonden.
Het aantal startende ondernemingen was nog nooit zo groot geweest en dat allemaal dankzij de geweldige inzet van dit Kabinet.

U weet wel beter, want door de bezuinigingen kwamen er steeds meer mensen zonder geld op straat te staan, en ja dan moet je wel iets voor jezelf beginnen wil je nog een beetje te leven hebben. De startende ondernemingen zijn het gevolg van een dom Kabinetsbeleid.

De Europese Unie zou ons allemaal € 2200.- euro per jaar extra opleveren en dat was goed voor onze economie en uw beurs. Het harde feit is dat u meer dan 150 euro per jaar netto betaalt aan de Europese Unie. Dus niet 2200 in uw zak als extraatje, maar een ordinaire roof van € 150.- euro uit uw beurs.
De Europese Unie zou het gevaar van een derde wereldoorlog keren en voor vrede zorgen. Kijk nu hoe smerig en geniepig een derde wereld oorlog met de Russen wordt geprovoceerd, dan is dat ronduit een aantasting van waar onze ouderen in 40-45 voor hebben gevochten. De EU als grootste naoorlogse agressor ooit!

U snapt hopelijk dat uw stem, op 15 maart van enorme invloed kan zijn op de landelijke politiek. U heeft daar een stem in, – en gebruik die dan ook! Sta niet langer toe dat de heersende politiek Haagse en Brusselse regenten het voor het zeggen houden.
Want dan mag u erop tellen en nog meer rekening mee houden dat u straks nog meer van uw centen aan deze club moet gaan geven.

Treurig is het om te zien dat de VVD de PVV uitsluit. De SP sluit de VVD uit en ga zomaar door. Treurnis en kinderachtigheid van de politiek over de rug van de burger. We mogen als burgers niet polariseren, maar de huidige politiek doet niet anders dan mensen uitsluiten c.q. polariseren.
Bedenk dat het uitbrengen van uw stem, u wel eens geld zou kunnen opleveren. Natuurlijk niet direct in uw beurs, maar ga er van uit dat als de huidige politiek niet verdwijnt, het u echt veel geld gaat kosten.

Dus sleep iedereen naar die stembus en laat ze zo nodig dit stuk maar eens lezen. Niet dat ik alleswetend ben, maar heb vier jaar als raadslid kunnen zien hoe het spel smerig gespeeld wordt.

Wellicht, weet u dat er in Duitsland een nieuwe groep, de AfD ontstaan is uit wetenschappers en geleerde mensen. Niet dat dit zaligmakend is als men geleerd heeft, maar het zijn beslist geen Tokkies of zoals de politieke elite wel eens zegt, geen Henk en Ingrid.

Uit een enquête onder meer dan 80.000 Duitsers bleek, dat de AfD Alternative fur Deutschland een winst zou kunnen behalen van meer dan 70% van de stemmen. Daarmee zou een totale en voor mij een gewenste aardverschuiving plaatsvinden in Duitsland!

Hier in Nederland hebben we feitelijk in de persoon van een Thierry Baudet en zijn groepsgenoten ook een ploeg die dit zou kunnen bewerkstelligen. Het Forum van Democratie wil met een heel grote bezem door de politieke akker gaan en het onkruid heel snel verwijderen. Met deze groep heeft u het voordeel van een bindend referendum en als men dit heel goed doet, wordt zelfs deze club en alle partijen op termijn overbodig!

Want met een wapen als het bindende referendum kunt u straks zaken doen, die u geld opleveren en dus geen geld meer kosten.

Feit is dat bijvoorbeeld in Amerika met de heer Trump het zorgsysteem van de Obama care weer verdwijnt. Hieruit kunt u dus afleiden dat als er weer een andere ploeg komt, het weer geld gaat kosten. Zo ook in Nederland.

Weet u nog, dat Wilders zijn steun aan het Kabinet Rutte introk, omdat de ouderen dan weer geld moesten inleveren. Heertje Pechtold, beter bekend als de Teflonboy, kraaide victorie dat hij het foute beleid van de gedoogsteun van Wilders, ongedaan had kunnen maken. Ronduit ziekelijk en wat een verspilling van burgergeld.

Feitelijk was het CDA verantwoordelijk voor de breuk, maar dat wilde niemand weten. Wilders was de boosdoener, terwijl hij niet wilde dat de rekening van de EU weer bij de ouderen terecht kwam. Dus niet de PVV is de oorzaak, maar het CDA.

Was het trouwens ook niet het CDA dat de stemming over de Europese Grondwet, naderhand Verdrag, ons ondanks dat meer dan 66 procent tegen stemde, ons toch door de strot duwde. Alweer uw geld, ondanks uw – NEE – stem.

Al de arbeidsuren van diverse departementen, ambtenaren en externe adviseurs hadden een kostenplaatje van 34,7 miljard euro. Dat verspilde geld is wel uw geld. Laten we alle partijen straks maar naar huis sturen en nooit meer politici in ons midden hebben.

Daartoe heeft u op 15 maart een stem. Breng die dan ook uit.

Daartoe hebt u een aantal mogelijkheden met o.a. het Forum van Democratie die het meest op een bindend referendum willen sturen, wat mijn persoonlijke voorkeur heeft.
Echter ook een PVV heeft het verdiend op een goede manier vertegenwoordigd te zijn. Ook een ploeg zoals 50Plus kan iets voor u betekenen.

Een nieuwe combinatie van het Forum van Democratie, aangevuld met bijvoorbeeld PVV en 50 Plus zal er voor zorgen dat heel veel zaken anders gaan. En laten we vooral niet treuren dat de oude politiek verdwijnt, want de rendementen uit dat verleden, daaruit is gebleken dat het de burgers niets goeds heeft gebracht.

Uw geld of uw stem, wat gaat het worden.

Stem op 15 maart met uw verstand en hart.

Door: Sjef Smeets, Boxmeer

www.ziekvandepolitiek.nl

www.burgersvoorbindendreferendum.nl

graag verspreiden via de sociale media ,zodat zoveel mogelijk mensen hierover kunnen nadenken.