DE VN WIL EUROPA OMVOLKEN DOOR MEER AFRIKANEN!

eurafrica

De Europese genocide

De directeur generaal van de VN wil dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden!
Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum in Davos. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.

Er wordt een gluiperige argumentatie ingevoerd, die moet leiden tot de versnelde omvolking van Europa: Minder Europeanen, meer Afrikanen. Met andere woorden: Europa moet veranderen in Afrika. Een toestand van aanhoudende, primitieve, gewelddadige chaos.
Die redenaties gaan altijd volgens hetzelfde patroon, daarom is het goed er eens naar te kijken.

Allereerst stelt de VN baas fatalistisch vast dat er nu eenmaal niets aan te doen is: de migratie naar Europa is een gegeven. Want er worden nu eenmaal minder Europeanen geboren. Het onderwerp ‘bevolkingspolitiek’ is dus kennelijk al zozeer een taboe, dat het buiten het debat is geplaatst.

Vervolgens stelt de, als het hem uitkomt graag fatalistische, VN baas vast dat de bevolking in Afrika nu eenmaal verdubbelt. Dus ja; je hebt een bevolkingsexplosie in Afrika en een bevolkingsimplosie in Europa, ziedaar, twee communicerende vaten, niks meer aan te doen toch?
De zwarte Afrikanen stromen in, de blanke Europeanen verdwijnen. Dit proces wordt als onvermijdelijk voorgesteld, de desastreuze gevolgen ervan voor de Europese beschaving worden genegeerd. Jammer dan, zegt de VN.

Maar ergens voelen ze bij de VN ook wel aan dat er een addertje onder het gras zit. Want de Europese volkeren lijken dit massaal niet te willen. Daar moet dus een gruwelijk lulverhaaltje aan geplakt worden.
Weet je wat we doen? We maken de illegale migratie legaal!

Het is een plan van apocalyptische proporties!
Zo stort de VN ons in de ondergang. Welbewust. En in het geheime overleg (waaronder ons kabinet en ons koningshuis) in Davos wordt dat met applaus onthaald.

Samenvatting:
http://joostniemoller.nl/2017/01/vn-roept-nu-apocalyptische-omvolking-europa-moet-versnellen/