Hoe in Straatsburg politici het zwijgen wordt opgelegd

          Hoog tijd voor een NEXIT! Weg met de grootste Volksverraders!

P.s. Hebben jullie gelezen dat de economie in Engeland sinds de Brexit weer flink gestegen is.

De parlementaire Doofpot
Over de ideologische achtergrond van de daders wordt zo lang mogelijk gezwegen, net zoals er met betrekking tot de omvang van de daad alleen zoveel wordt vrijgegeven als absoluut noodzakelijk is.
Wie op deze manier uit puur eigen- respectievelijk machtsbelang bereid is om over lijken te gaan, toont een opvallend handlangerschap met de barbarij van de terroristen.

terroristattackburningcar

In en rond de Raad van Europa in Straatsburg wordt recht gemaakt en recht gesproken. Maar met welk recht? Het is een onrechtmatige juridische kluwen, schrijft Syp Wynia. Vanuit Straatsburg wordt bovendien de vrijheid van meningsuiting in Europa ingeperkt.

In Straatsburg is een kluwen ontstaan van zelfbevruchtende comité’s, commissarissen en activistische rechters. Het is een kluwen die zelf recht maakt, los van normale parlementaire procedures en vaak geïnspireerd door ‘ngo’s’ en andere actiegroepen, dikwijls in de sfeer van asielzoekers en andere immigranten.

Zo wordt in Straatsburg recht krom gemaakt. Hoewel het Mensenrechtenhof altijd van mening was dat politici vanwege hun rol in de democratie een grotere vrijheid van mening dienden te hebben dan gewone burgers, deed dat Hof in recente jaren – in zaken tegen Franse en Belgische politici – juist uitspraken waarin wordt gesteld dat politici een grotere verantwoordelijkheid dragen en daarom een geringere meningsvrijheid hebben.

Elsevier >>

View original post

Advertenties