Amerikaanse leger gearriveerd in Nederland!

RP: What the hack! “Om hun Bondgenoten te helpen?” Obama provoceert Rusland en riskeert hiermee een wereldoorlog. Wie zegt dat wij hier achter staan? Wij zijn daarmee GEEN bondgenoten van de Amerika tegen Rusland!

usa-leger

Vrijwel onopgemerkt is het Amerikaanse leger in Eygelshoven een voorpost aan het inrichten waarmee ‘vijand’ Rusland bestreden kan worden. Zo’n 1.600 Amerikaanse militaire voertuigen staan binnenkort paraat op Nederlandse bodem.

We maakten er begin dit jaar al melding van dat in het kader van Koude Oorlog 2.0 Amerikaans oorlogstuig terug zou keren naar het Zuid-Limburgse Eygelshoven. Een en ander vloeit voort uit afspraken die in het najaar van 2014 op de NAVO-top in Wales werden gemaakt om oostelijke bondgenoten te helpen. Volgens minister Hennis (Oorlog) onderstreept opslag van Amerikaans materieel in Nederland ‘de bondgenootschappelijke solidariteit’ en is het een ‘herbevestiging van de trans-Atlantische band’.

Inmiddels is het zover. Als dieven in de nacht slopen vorige week de eerste M1 Abram tanks, Bradley pantserinfanterievoertuigen en M109 Paladin gemechaniseerde houwitsers van het Amerikaanse leger het VS-depot van Eygelshoven binnen. Het Army Prepositioned Stocks Eygelshoven (APS-E), zoals de voorziening officieel heet, neemt een belangrijke faciliterende functie in voor Amerikaanse troepen in Europa. Op termijn zullen ook depots in Duitsland, Polen en België heropend worden.

RP: What the hack! “Om hun Bondgenoten” te helpen? Obama provoceert Rusland en riskeert hiermee een wereldoorlog. Wie zegt dat wij hier achter staan? Wij zijn daarmee GEEN bondgenoten van de Amerika!

http://www.ravage-webzine.nl/2016/12/24/de-yanks-nemen-weer-bezit-van-nederland/#comment-40590