Hillary door FBI gelinkt aan pedofiele congresman en Muslim Brotherhood

Hillary is Staatsgevaarlijk!

De directeur van het FBI, James Comey, meldde gisteren dat het onderzoek naar de emails van Hillary Clinton wordt heropend. In het kader van een onderzoek naar een pedofiele volksvertegenwoordiger van de democraten, Congressman Anthony Weiner, zijn immers emails opgedoken die blijkbaar belastend zijn voor Clinton.

wp-1477753119851.jpg

De link tussen Clinton en Weiner is diens voormalige echtgenote Huma Mahmood Abedin (foto), sinds jaar en dag de rechterhand van Hillary Clinton. Tussen haakjes: Abedin was voorheen ‘assistant editor’ van de ‘Journal of Muslim Minority Affairs’ en vijf Republikeinse volksvertegenwoordigers stelden dat zij banden heeft met de ‘Moslim Brotherhood’, een fundamentalistische beweging. Abedin werkt ook nog eens voor de beruchte ‘Clinton Foundation’, een humanitaire organisatie die tientallen miljoenen dollars ontving van de oliesjeiks.

De FBI-directeur had in juli het onderzoek afgesloten met de mededeling dat Clinton van 2009 tot 2013 als minister van Buitenlandse zaken “extreem onvoorzichtig” was geweest door geen beschermde servers…

View original post 126 woorden meer

Advertenties