Finse politiechef spreekt duidelijke taal over seksuele misdaden

        Tja tenminste 1 man in de Scandinavische landen in het bezit van alle hersencellen. Dat deze landen, evenals Duitsland, de grootste Europese verkrachtingslanden ter wereld zijn schijnen hun eencellige regeringen nog steeds niet te zien!

Well at least 1 man in the Scandinavian countries who is in the possession of all brain cells! These countries, as well as Germany are the biggest European Rape countries in the world! And their brainless governments still deny it!

Er is een nieuw soort van seksuele misdaden in Finland, stelt Helsinki’s politiechef Ilka Koskimäki.

Het Finse dagblad Hufvudstabladet vraagt hem over zijn uitspraken in een Britse krant. En Koskimäki neemt geen stap terug. Koskimäki lijkt te behoren tot een nieuw type politieleider die zich niets aantrekt van politieke correctheid.

De Finse politiechef informeerde de Britse The Telegraph dat seksuele misdrijven in parken en straten onbekend waren in Finland voordat 32.000 asielzoekers vorig jaar in het land aankwamen.

In het interview vertelt Koskimäki ook over de gebeurtenissen in Helsinki op nieuwjaarsnacht. Een duizendtal asielzoekers hadden zich op het station verzameld om nieuwjaar te vieren. De politie van Helsinki kreeg tips binnen dat de asielzoekers iets gelijkaardigs hadden gepland zoals in Keulen, waar een massa-aanranding op vrouwen plaatsvond.

Op vraag van de verslaggever of hij dit echt gezegd heeft, antwoordt hij:

– Ik  weet niet hoe ze het hebben geschreven, maar het fenomeen is een feit…

View original post 252 woorden meer

Advertenties