ISIS-cellen bereiden in Duitsland grootscheeps opgezette terreurgolven voor!

terroristen.duitsland

Wij zijn hier om de zaak over te nemen, Duitsland is van Allah!

Zoals eerder vermeld kon de Duitse politie op het nippertje een grootscheeps opgezette terreuraanval door radicale islamieten in de stad Düsseldorf verhinderen. Minstens drie van de tien ISIS-terroristen, die zichzelf o.a. in een voetgangerszone wilden opblazen, kwamen als “vluchtelingen” het land binnen. Afgeluisterde telefoongesprekken bekrachtigen nu de verdenking van meerdere ISIS-terreurcellen in Duitsland.

Zoals de “Kölner Stadtanzeiger” bericht, bevindt een van de terreurcellen zich in het Duitse Salafisten-bolwerk Nordrhein-Westfalen. De politie luisterde de gesprekken tussen de al in de gevangenis zittende Salafist Kais O. met zijn geloofsbroeders af. O. zou talrijke jongeren voor de jihad in het Midden-Oosten hebben aangeworven.

Volgens de nieuwste cijfers van de autoriteiten zouden er alleen al in Nordrhein-Westfalen 2.700 Salafisten zijn. Van hen zouden echter “slechts” 600 als gewelddadig zijn gekwalificeerd. Het Openbaar Ministerie voert op dit moment 130 vooronderzoeken tegen radicaalislamitische terroristische verenigingen uit. Steeds opnieuw nemen ook naar Syrië vertrokken Salafisten in video´s het woord en roepen op tot het plegen van terreurdaden in Duitsland. Verleden jaar vermoordde een uit Königswinter naar Syrië vertrokken jonge man voor draaiende camera´s Syrische soldaten en riep alle moslims in Europa ertoe op om de “ongelovigen” op straat en in hun huizen te doden.

https://ejbron.wordpress.com/2016/06/04/isis-cellen-bereiden-in-duitsland-grootscheeps-opgezette-terreurgolven-voor/

Advertenties