Turkse vicepremier wil niet dat vrouwen publiekelijk lachen !

Fijne vakantie in Turkije? Zolang als je maar niet lacht!

turkije.vakantie

”Vrouwen zouden niet moeten lachen in het openbaar.” Dat zei de Turkse vicepremier Bülent Arınç maandag tijdens een toespraak over moreel verval in Turkije.
Dat meldt het Turkse Hurriyet Daily News dinsdag.

Tijdens de toespraak benadrukte Arinç het belang van goede zeden van mannen en vrouwen. Volgens hem moeten vrouwen beseffen dat lachen in het openbaar volgens de islam onrein is.

Hij raadde mensen aan de Koran opnieuw te ontdekken en zo moreel verval tegen te gaan. Dat verval bleek volgens hem ook uit overmatige consumptie, telefoongebruik en losbandigheid van de media. Arinç sprak in de Turkse stad Bursa ter gelegenheid van het islamitische Suikerfeest.

“Waar zijn onze meisjes, die blozen, hun hoofd buigen en hun ogen afwenden als we ze recht aankijken, daarmee uitgroeiend tot het symbool van kuisheid”, vraagt Arinç zich hardop af.

Arinç: “Kuisheid is zó belangrijk. Het is niet alleen een term. Het is een ornament voor zowel vrouwen als mannen. Zij moet kuis zijn. Hij ook. Hij moet geen womanizer zijn en trouw zijn aan zijn vrouw. Hij moet zijn kinderen liefhebben. De vrouw moet weten wat ‘haram’ is, en wat niet. Ze zal niet lachen in het openbaar. Ze zal niet uitnodigend zijn in haar houding en haar kuisheid beschermen.”

(RP: deze randidioot is zeker vroeger vaak uitgelachen door vrouwen!)

Presidentskadidaat Ekmeleddin Ihsanoglu, die met de verkiezingen van augustus in zicht premier Erdogan uitdaagt, twitterde als reactie dat Turkije juist lachende vrouwen nodig heeft.

http://www.nu.nl/buitenland/3839912/turkse-vicepremier-wil-niet-vrouwen-publiekelijk-lachen.html

Ik heb het altijd al gezegd: deze bevolkingsgroep is steeds meer aan het degenereren (al dan niet veroorzaakt door inteelt?) Lees hier maar!