HRF in shock: ‘Calais immigranten voor 97% geen vluchtelingen’

ZIJN JULLIE ALLEMAAL ACHTERLIJK? DIT HEBBEN WIJ AL VANAF DAG 1 GEZEGD!

Kennelijk is de Nederlandse media van mening dat onderstaande geen belangrijke informatie is. Men wil veel liever dat u het beeld heeft dat er honderdduizenden zo niet miljoenen mensen hun heil zoeken in Europa omdat in de thuislanden oorlog, honger en ellende zou heersen. Dat dit beeld niet strookt met de werkelijkheid blijkt wel uit een artikel in de Britse media. De Britse media die haar taak, objectief informeren van burgers, kennelijk wel serieus neemt.

Uit het genoemde artikel in o.a. The Daily Mail blijkt namelijk dat HRF (Human Relief Foundation) min of meer in shock is. Uit een onderzoek in Calais, in hetgeen men de Jungle is gaan noemen en waar als sinds enkele maanden vele tienduizenden migranten zich verzamelen om naar Engeland te glippen, blijkt namelijk dat 95 tot 97% van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ helemaal geen vluchtelingen zijn maar illegalen die slechts geld en dure goederen willen.

De voornamelijk kerngezonde wel doorvoede mannen, gemiddeld tussen de 20 en 30 jaar, hebben geen enkele reden om hun thuislanden te ‘ontvluchten’. Men heeft het in de thuislanden namelijk helemaal niet slecht. Er is meer dan voldoende voedsel en ook financieel heeft men het zowel thuis als in Calais alles behalve slecht, en van een oorlogssituatie of van vervolging in de thuislanden is geen enkele sprake. De enige reden die men heeft en die HRF kan bedenken is dat de illegalen die gelokt zijn door o.a. Angela Merkel uit zijn op geld en alleen luxe goederen willen.
Dat blijkt ook uit het feit dat de hulpgoederen en voedsel die onder andere HRF en talloze ‘bleeding hearts’ inzamelen en ter beschikking stellen weggegooid en in de fik gestoken worden door de illegalen. De Jungle, zoals men de bebossing rondom Calais noemt, is een grote vuilnisstort geworden. Schenkingen worden linea recta op de al enorme vuilnisbergen gestort. Wat enigszins bruikbaar is verhandeld men onderling op een manier die uw voorstelling te boven gaat. Uit talloze video opnames blijkt dat deze illegalen, want zo noem je deze illegale mensen, uitermate ondankbaar, zeer veeleisend en hondsbrutaal zijn. Op het agressieve af. En men neemt ook vaak een zeer dreigende houding aan.

RP: Gefeliciteerd! Jullie hebben je eigen doodsvonnis getekend!

http://personanongrata.nl/hrf-in-shock-calais-immigranten-voor-97-geen-vluchtelingen/

idiotsrefug