DE COUNTDOWN VAN EUROPA IS BEGONNEN!

final-countdown

De instorting van onze beschaving is al overal zichtbaar! De fatale fouten uit de afgelopen eeuwen westerse geschiedenis hebben ons niets geleerd.
De komende Wereldoorlog zal namelijk de ergste oorlog worden uit de hele geschiedenis!

Iedereen weet dat de uitbreiding van de islam, in het verleden bijna uitsluitend gebeurde door overname middels oorlogen, moord en terreur. Nu heeft Europa in een van grootste daden van waanzin alle grenzen voor hen geopend! Landen zoals Zweden en Engeland hadden dit al eerder gedaan. De gevolgen hiervan hadden de rest van de Europese landen wakker moeten schudden, maar neen!
Ze zijn met groot enthousiasme nog een stap verder gegaan! De open grenzen hebben de hele ongeciviliseerde wereld niet alleen uitgenodigd maar ook nog gepamperd. De vijand wordt ‘beloond’ met gratis onderdak, voedsel, gratis uitkeringen, gratis zorg, betaalde gezinshereniging etc. etc. En zelfs de illegalen mogen blijven en krijgen dezelfde privileges!

De gevolgen zijn nu overal zichtbaar: Aanslagen, massa-verkrachtingen, aanrandingen, roof en moord zijn nu orde van de dag geworden! En de enorme stroom barbaren blijft, op kosten van het Europese volk, komen!
Onze regeringen sluiten hun ogen hiervoor. Erger nog ze stimuleren het door geen vergeldingsmaatregelen toe te passen. Met andere woorden: “Ze geven de grootste criminelen ter wereld Carte blanche!” De jihadisten hebben hier nu vrij spel!
Alle politici en media in het Westen doen de grootste moeite om de islam, moslims, moskeeën en terrorisme te bagatelliseren. En het volk wordt niet alleen voorgelogen, maar opgeofferd voor deze levensgevaarlijke barbaren.

Why the hell doet het volk hier niets aan? Waarom brengen ze zich (en hun kinderen) in levensgevaar en laten ze zich nog steeds leiden door een groep dictatoren en volksverraders? Waarom laten ze het toe dat hun kinderen aan verkrachters en moordenaars worden blootgesteld en opgeofferd? Alle jarenlange waarschuwingen worden genegeerd en zelfs nu ze met de vernietigende waarheid worden geconfronteerd, blijven ze op een enkeling na, passief wachten op hun einde?

Volk van Europa, het aftellen is al begonnen en het zal niet lang meer duren, dan is er in heel Europa geen civilisatie meer te vinden, slechts pure barbarisme!

Namens onze kinderen en kleinkinderen: Bedankt voor jullie ‘Moedig Verzet’

Realpredictor.